Dolar 32,5073
Euro 34,8805
Altın 2.431,79
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

Ahlaksız Oda Başkanı!

Ahlaksız Oda Başkanı!
REKLAM ALANI
8 Şubat 2023 14:52 | Son Güncellenme: 8 Şubat 2023 14:57
1.313

Diyarbakır’da yaşanan ve yaşanmakta olan deprem nedeniyle acımızı tüm toplum olarak yüreğimizde yaşarken bazı fırsatçı kesimler de insan yaşamını hiçe sayarak ürünlerini fahiş fiyata satmaya başladı.

 

ARA REKLAM ALANI

(ÖZEL HABER: SEYFETTİN EKEN)

 

Haber merkezimize gelen yoğun ihbarlar ekmek ve unlu mamulleri çok fahiş fiyata satıldığı yönündeydi.

 

Sorumlu habercilik gereği iddiaların aslının olup olmadığını ve bununla ilgili işlem yapılıp yapılmadığını öğrenmek amacıyla ve bize gelen ihbarların da muhatabına direk iletilmesi adına Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Emin Güngör telefonla arandı.

 

Kamuoyunun sesi ve kulağı olan basın mensubu olan gazeteci Seyfettin Eken, ekmeğin 20 TL’ye satıldığı iddialarını oda başkanına sorar sormaz, kendisi soruya yanıt olarak direk ihbarda bulunan vatandaşların anasını avradını deyip sinkaflı konuşmalara başladı. Aralıksız olarak sinkaflı cümleler kurmaya devam eden Güngör, olayı araştıran tüm gazetecilerin kendisiyle uğraştığını beyan edip gazetecilere de ağır küfürler etti.

 

GAZETECİLERDEN SEYFETTİN EKEN’E DESTEK

 

Konuyla ilgili bilgi sahibi olan ve oda başkanının hakaretine maruz kalan tüm gazeteciler, olaya tepki gösterdi ve bundan sonraki süreçte konuyu derinlemesine takip edeceklerini beyan ederek atılan küfürleri aynı şekilde muhatabına iade ettiler.

 

Konuyla ilgili Diyarbakır’da görev yapan, yapmakta olan gazetecilerden bazıları, uzun yıllar boyunca bu sektörü tekeline alan bir kartel gibi hareket eden oda başkanını ismini karakterinin kalitesini ortaya koyduğunu dile getirerek Gazeteci Seyfettin Eken’e destek olduklarını, yanında olacaklarını belirttiler ve eklediler.

 

Diyarbakır Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı (DESOB) Alican Ebedinoğlu’nun böyle bir cehalet abidesiyle nasıl yola devam edeceğini merakla bekledikleri mesajını dile getirdiler. Ahlaksız ve mesnetsiz konuşmalarıyla sürekli gündeme gelen Fırıncılar Odası Başkanı Güngör’ün akıbeti merakla bekleniyor.

 

Ayrıca daha önce Diyarbakır’da üretim yapan ve halkın ucuz fiyata ekmek yemesi için vicdanıyla hareket eden fırıncıları şikâyet eden alçak güruhta böylece ortaya çıktı.

 

Bir oda başkanına yakışmayan bu insanlık dışı tutum, oda başkanının amirlerine de iletildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.