Dolar 32,5078
Euro 34,8942
Altın 2.440,35
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 18°C

AÇIKÖĞRETİM SINAVLARI NE ZAMAN YAPILACAK!

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Rektörü Şafak Ertan Çomaklı açıköğretim sınavlarına dair açıklama yaptı.

AÇIKÖĞRETİM SINAVLARI NE ZAMAN YAPILACAK!
REKLAM ALANI
30 Mart 2020 17:50
1.129

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim İktisat ve İşletme fakültelerinin bahar dönemi ara sınavları koronavirüs salgını nedeniyle online olarak 18 Nisan-7 Mayıs tarihleri arasında yapılacak.

 

ARA REKLAM ALANI

Buna göre Açıköğretim İktisat ve İşletme fakültelerinin bahar dönemi ara sınavları, 18 Nisan-7 Mayıs tarihlerini kapsayan 20 günlük süreçte internet ortamında yapılacak. Anadolu Üniversitesi Rektörü Çomaklı, konuya ilişkin düzenlediği basın toplantısında “Süreçte ortaya çıkabilecek bütün olumsuzluklar, daha önceden yapılan pilot uygulamalarda test edilmiş ve oluşabilecek olası aksaklıklar tespit edilerek 2019-2020 Bahar Dönemi ara sınavlarının internet tabanlı ortamlarda gerçekleştirilmesi için gerekli hazırlıklar tamamlanmıştır” diye konuştu.

 

‘KİŞİYE ÖZEL SINAV YAPILACAK’

Öğrencilerin belirlenen sınav tarihleri aralığında istedikleri gün ve saatte sınava girebileceklerini ifade eden Rektör Çomaklı, “Kişiye özel şekilde uygulanacak olan Açıköğretim sınavları için test araştırma birimince hazırlanmış olan çok sayıda soru kullanılacaktır. Sınav dönemi olan 18 Nisan-7 Mayıs 2020 tarihleri arasında 20 gün boyunca bütün öğrenciler, istedikleri gün ve saatte, bulundukları yerden sınav sistemine internet üzerinden giriş yapabilecektir. Açıköğretim sınavlarının internet ortamında gerçekleştirilmesine dair sınav yönergesi de hazırlanmış olup, sınav sürecine ilişkin her türlü bilgi ve yönlendirme Üniversitemizin resmi kanalları üzerinden öğrencilerimizle paylaşılacaktır” diye konuştu.

 

İNTERNET BAĞLANTISI OLMAYAN ÖĞRENCİLER BÜROLARDA SINAVA GİRECEK

Çomaklı internet bağlantısı ya da gerekli teknolojiye sahip olmayan öğrencilerin istedikleri bir ilde, “salgın süresince uygulanan bütün tedbirler dikkate alınarak hazırlanmış olan” Açıköğretim bürolarında sınava girebileceklerini söyledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.