Dolar 32,3608
Euro 34,6619
Altın 2.395,18
BİST 10.190,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Abdullah Tayyip Olçok Futbol Turnuvası Sona Erdi

Abdullah Tayyip Olçok Futbol Turnuvası Sona Erdi
REKLAM ALANI
13 Ağustos 2023 10:52
191

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, 15 Temmuz Şehidi Abdullah Tayyip Olçok futbol turnuvasına katılan  sporculara madalyalarını verdi.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığınca, 15 Temmuz Şehidi Abdullah Tayyip Olçok anısına 8-11 Ağustos tarihleri arasında Vali Ahmet Cemil Serhadlı Spor Tesisinde düzenlenen futbol turnuvası sona erdi.

ARA REKLAM ALANI

Turnuvada, 36 takım ve 720 sporcu mücadele etti. 132 müsabakanın oynandığı turnuvada tüm sporcular ve antrenörlere madalya ve katılım belgesi verildi.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, ödül töreninde yaptığı konuşmada, iyi bir nesil yetiştirmek istediklerini söyledi.

İyi bir neslin yetişmesi için sporun çok önemli olduğunu belirten Çiftçi, sağlam kafa sağlam vücutta bulunur anlayışıyla her gence dokunmak istediklerini ifade etti.

Çiftçi, şöyle konuştu; “Her gencimizin sporla ilgilenmesi noktasında Büyükşehir Belediyesi olarak bir gayret içerisindeyiz. Yaz kursları kapsamında 33 bini aşkın sporcumuzu yazın kurslarda değerlendirdik. Gençlerimizi üniversitelere, liselere hazırlama noktasında ve değerlerle buluşması noktasında, ilimle irfanla ahlaki değerlerle kültürümüze medeniyetimize ait değerlerle buluşması noktasında akademi liselerimizle bilgievlerimizle  ciddi bir gayret içerisindeyiz. 18 bin öğrencimize orada hizmet veriyoruz. Bu gençlerimize de sporun yanında eğitimde de yanlarında olacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak devletimizin bize sağladığı her kuruşu millete hizmete dönüştürme noktasında bir gayret içerisindeyiz.”

Şehrin en ücra köşelerine kadar spor sahaları yaparak her gencin sporla tanışması için çalıştıklarını aktaran Çiftçi, turnuvaya katılan bütün sporcuları ve ailelerini tebrik etti.

Konuşmanın ardından Genel Sekreter Çiftçi, Genel Sekreter Yardımcısı Veysel Kızılay ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ömer Buğday katılan tüm sporculara madalya taktı, dereceye giren takımlara kupalarını verdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.