Diyarbakır’da 8 Kırsal Mahallenin Yollarında Heyelan Temizliği

Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde 8 kırsal mahallede heyelan nedeniyle zarar gören 305 kilometrelik yolun temizlenmesi için çalışma başlatıldı.
(HABER: SEYFETTİN EKEN)
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı, vatandaşların zorlu hava şartlarında ulaşım sıkıntısı yaşamaması için kent merkezi ve kırsal mahalle yollarında ilçe belediyeleriyle ortaklaşarak çalışmalarını sürdürüyor.
Kulp ilçesi Yaylak Mahallesi’nde 35 kilometre, Alaca Mahallesi’nde 30 kilometre, Ağaçkorur Mahallesi’nde 40 kilometre, Akçesir Mahallesi’nde 60 kilometre, Kayacık Mahallesi’nde 40 kilometre, Koçkar Mahallesi’nde 30 kilometre, Aygün Mahallesi’nde 50 kilometre ve Çağlayan Mahallesi’nde 20 kilometre olmak üzere toplam 8 mahallede 305 km’lik yolun reglaj ve heyelan temizleme çalışmalarına devam ediliyor.