Dolar 34,2207
Euro 37,1313
Altın 2.984,11
BİST 9.002,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 20°C
Sal 20°C

Bakanlıktan Hazro Belediyesi’ne İş Makinesi Hibe Edildi!

Bakanlıktan Hazro Belediyesi’ne İş Makinesi Hibe Edildi!
REKLAM ALANI
17 Ekim 2024 12:55
265

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Hazro Belediyesi’ne bir iş makinesi hibe edildi. Hibe edilen makine, belediyeye teslim edilerek hizmete girdi.

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Belediye Başkanı Fuat Mehmetoğlu, yapılan bu katkı için bakanlığa teşekkür ederek, ilçedeki altyapı ve yol yapım çalışmalarının daha verimli bir şekilde yürütüleceğini belirtti.

HİBE EDİLEN MAKİNE, İLÇEDE BÜYÜK KOLAYLIK SAĞLAYACAK

Hazro Belediye Başkanı Fuat Mehmetoğlu, teslimatın ardından yaptığı açıklamada, hibenin ilçeye büyük katkı sağlayacağını ifade etti. “Bakanlığımızın desteğiyle ilçemizdeki altyapı ve yol yapım işlerinde kullanacağımız bu iş makinesi, çalışmalarımızı daha hızlı ve verimli bir şekilde yapmamıza olanak tanıyacak. Bu makinenin ilçemizdeki hizmetlerin kalitesini artıracağına inanıyoruz” diyen Başkan Mehmetoğlu, bakanlığın desteğinin devamını temenni etti.

ÇEVRE ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI’NDAN YEREL YÖNETİMLERE DESTEK

Bakanlık, bölgesel kalkınma ve yerel hizmetlerin iyileştirilmesi adına yerel yönetimlerle işbirliği yapmayı sürdürüyor. Hazro Belediyesi’ne yapılan bu iş makinesi hibesi de bu desteklerin bir parçası olarak dikkat çekiyor.

Hazro Belediyesi’nin bu yeni iş makinesiyle, kırsal alanlarda yol açma, bakım ve onarım çalışmaları başta olmak üzere bir dizi altyapı projesini hayata geçirmesi bekleniyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.