Dolar 34,1623
Euro 38,1653
Altın 2.914,46
BİST 9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Pts 18°C
Sal 22°C
Çar 24°C
Per 26°C

Erdin; “Ailelerimize Genel Başkanımızın Selamını İlettik”

Erdin; “Ailelerimize Genel Başkanımızın Selamını İlettik”
REKLAM ALANI
3 Eylül 2024 22:56
85

MHP Sur İlçe Başkanı Şakir Erdin, Diyarbakır’da evlatlarının PKK tarafından dağa kaçırıldığını iddia eden ailelerin 3 Eylül 2019’da HDP İl Başkanlığı önünde başlattığı oturma eyleminin 6’ncı yılı dolayısıyla düzenlenen program katıldı. 

Ailelerle yakından ilgilenerek onların acılarını paylaşan Başkan Erdin, bu mücadelede devlet olarak her zaman ailelerin yanında olduklarını söyledi.

ARA REKLAM ALANI


Ailelerin 6. yılına giren efsanevi mücadelesinde partisinin Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin selamlarını ileterek yanlarında olduklarını belirten Başkan Erdin, bugün Diyarbakır’dan tüm dünyaya örnek bir görüntüye şahit olduklarını belirtti.


MHP’nin devletin bölünmez bütünlüğünü korumak için her zaman elini taşın altına koyduğunu ifade eden Başkan Erdin; “Değerli Aileler ve Destekçiler, Bugün, HDP önünde evlat nöbeti tutan ailelerin cesur ve onurlu mücadelesinin 6. yıl dönümünü anlamlı bir şekilde anıyoruz. Çocuklarını arayan, adalet için mücadele eden tüm ailelerin dayanışma ve kararlılığı, umut ve adaletin simgesi olmuştur. Bu anlamlı günde, gösterdiğiniz direniş ve kararlılığın toplumsal bilincin artırılması ve kayıplarımıza adaletin sağlanması yolundaki önemini bir kez daha vurgulamak istiyoruz. Sizin gibi cesur ve kararlı bireylerin mücadelesi, adaletin ve insan haklarının savunulması açısından büyük bir anlam taşımaktadır. Hep birlikte, hak arayışında ve adalet yolunda yürümeye devam edeceğiz. Bu süreçte yanınızda olmaktan ve destek vermekten gurur duyuyoruz. Çocuklarınızın mücadelesinde yaptığınız çalışma ve gayret, bir adalet ve hak mücadelesi, hepimizin ortak hedefidir. Hep birlikte, bu mücadelenin sonuçlanması için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.