Dolar 34,1623
Euro 38,1653
Altın 2.914,46
BİST 9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 27°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
27°C
Parçalı Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 22°C
Çar 24°C

MHP’den Vali Zorluoğlu’na Türk Bayrağı Hediyesi

MHP’den Vali Zorluoğlu’na Türk Bayrağı Hediyesi
REKLAM ALANI
30 Ağustos 2024 15:00
333

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır İl Başkanı Miktat Arslan ve beraberindeki teşkilat üyeleri, Diyarbakır’a yeni atanan Vali Murat Zorluoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette, Vali Zorluoğlu’nun devlet yönetimindeki engin tecrübesinin Diyarbakır’daki çalışmalarına büyük katkı sağlayacağına dair inançlarını dile getiren Arslan, vali ile yapılan görüşmeden memnuniyet duyduklarını ifade etti.

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Arslan, Diyarbakır’ın gelişimi için devlet ve millet olarak bir bütün olduklarını ve kentin refahı, ekonomik şartlarının iyileştirilmesi, huzur ve güven ortamının sağlanması yönünde birlikte çalışacaklarını belirtti. Vali Zorluoğlu’nun özellikle tarım ve turizm sektörlerinde nitelikli işgücünün artırılması, katma değeri yüksek sanayi projelerinin hayata geçirilmesi ve bu alanlarda yoğunlaşma kararlılığının altını çizdi.

Görüşmede, Diyarbakır’ın turizm potansiyelinin daha da geliştirilmesi konusunda Vali Zorluoğlu’nun Eğil ilçesine ayrı bir önem verdiği, burayı önemli bir turizm merkezi yapma yönünde çalışmalar başlatacağı belirtildi. Ayrıca, Dünya Mirası listesinde yer alan Hevsel Bahçeleri ve Diyarbakır Surları’nın yanında, Zerzevan Kalesi’nin de bu listeye dahil edilmesi için kararlılık gösterildiği vurgulandı. Vali Zorluoğlu, ilimize gelecek bir milyon yerli ve yabancı turistin sağlayacağı katma değerin farkında olduklarını da belirtti.

Ziyaret sırasında ilçe başkanları da kendi bölgelerine dair sorunları Vali Zorluoğlu’na iletti. Özellikle doğal gaz yatırımları ve hastanelerin personel ve ekipman eksiklikleri konusunda gösterilen hassasiyetin kendilerini mutlu ettiğini belirten Arslan, bu konularda yapılacak çalışmaların müjdesini aldıklarını ifade etti.

 

Görüşmenin sonunda MHP Diyarbakır İl Başkanı Miktat Arslan, Vali Murat Zorluoğlu’na Türk Bayrağı, Kuran-ı Kerim ve Diyarbakır forması hediye etti. Arslan, Vali Zorluoğlu’na Diyarbakır’daki görevinde başarılar dileyerek, ilimiz adına alınacak her türlü kararı destekleyeceklerini belirtti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.