Dolar 34,0778
Euro 38,0489
Altın 2.833,75
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Yağmurlu
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cum 22°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Bakan Yerlikaya, Narin’in Babasıyla Telefonda Görüştü!

Bakan Yerlikaya, Narin’in Babasıyla Telefonda Görüştü!
REKLAM ALANI
23 Ağustos 2024 17:54
464

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde 2 gün önce öğle saatlerinde gittiği Kur’an kursundan ayrıldıktan sonra kaybolan Narin Güran’ı (8) arama çalışmaları sürüyor. 

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Arama çalışmaları sürerken, Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, Hazro Belediye Başkanı Fuat Mehmetoğlu, AK Parti İl Başkanı M. Raşit Ocak ve Sur Kaymakamı Asım Solak aileyi ziyaret etti.

Vali Zorluoğlu, ziyarette İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı arayarak Narin’in babası Arif Güran ile görüştürdü. Güran, kızını arama çalışmalarında verdiği destekten ötürü Bakan Yerlikaya’ya teşekkür etti. Ekiplerin seferber olarak kızını aradığını ifade eden Güran, “Sayın Bakanım Rabb’im sizden razı olsun. Emniyetimiz, valimiz, jandarma komutanımız nefes almadan arıyorlar ama bir türlü bir ipucu bulamadık. Rabb’im devletin eksikliğini vermesin. Bizim burada sahipsiz olmadığımız bellidir, devlet yanımızdadır” dedi.

‘KENDİSİNDEN SADECE BİR TERLİK BULUNABİLDİ’

Vali Zorluoğlu da yanlarında olmak ve taleplerini dinlemek amacıyla aileye ziyarette bulunduklarını söyledi. Zorluoğlu, “Bir plan dahilinde bütün ihtimalleri de göz önünde bulundurarak çocuğumuzu arıyoruz. Birkaç günden beri bu faaliyetler devam ediyor. Dağ, taş demeden bu çevrede aranmadık yer kalmadı. Kendisinden sadece bir terlik bulunabildi. O çerçevede inşallah bu çalışmalar usanmadan devam edecek. İnşallah bu çabalarımız olumlu sonuçlanır ve buradan Türkiye’ye güzel bir haber veririz” diye konuştu.

HAZRO BELEDİYE BAŞKANI DA AİLEYİ ZİYARET EDENLERİN ARASINDA!

Hazro Belediye Başkanı Fuat Mehmetoğlu, Güran ailesini ziyaret etti. Ziyarette aileye sabırlı ve metanetli olmaları gerektiğini belirten Başkan Mehmetoğlu; “Valimiz Sn. Murat Zorluoğlu, İl Başkanımız Sn. M. Raşit Ocak, Sur ilçe Kaymakamımız Sn. Asım Solak, İl Jandarma Komutanımız Tümgeneral Selçuk Yıldırım, ile birlikte kaybolun yavrumuz küçük Narin’in ailesini ziyaret ettik. İçişleri Bakanımız Sayın İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Narin’in babası Arif Güran ile görüştü. Narin’in bulunması için devletimiz tüm güçleriyle arama çalışmalarını sürdürüyor. İnşallah, tez zamanda bulunur” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.