Dolar 34,1623
Euro 38,1653
Altın 2.914,46
BİST 9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Pts 17°C
Sal 22°C
Çar 24°C
Per 26°C

Amedspor Kadın Futbol Takımı Yeni Sezona Hazır!

Amedspor Kadın Futbol Takımı Yeni Sezona Hazır!
REKLAM ALANI
6 Ağustos 2024 19:53
130

Amedspor Kadın Futbol Takımı yeni sezona hazırlık amacıyla kampa başladı.

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Kulüp Başkan Yardımcısı Şeyda Aslantaş, yaptığı açıklamada yeni sezonda Amed SK Kadın Takımı olarak 9 yabancı ve 7 yerli oyuncu olmak üzere toplam 16 transferi tamamladıklarını, 5 transfer daha yaparak sezona 21 kişilik kadroyla başlamayı planladıklarını söyledi.

Takımda 5 oyuncu deneme amacıyla 1. etap kampına dahil edildi. 1. kamp etabı süreci sonunda bu oyuncularla ilgili değerlendirme yapılacaktır.

Kulübün Başkan Yardımcı Şeyda Aslantaş yaptığı açıklamada: “Güçlü bir teknik ekip ve güçlü bir takım oluşturduk. Kadın futbol takımının da hedefi elbette ki şampiyonluktur. Ancak asıl hedefimiz, Amedspor Kadın Futbol Takımını daha görünür ve bilinir hale getirerek bugüne kadar elde edilmiş başarıların yanına yeni başarılar eklerken, bölge ve tüm Türkiye’de kadın takımının taraftar kitlesini de büyütmek olacaktır. Yeni sezon başlamadan önce kadın takımını tanıtmak ve desteği artırmak amacıyla bazı çalışmalarımız olacak, zamanı geldikçe bunları sizlerle paylaşacağız. Bilindiği üzere, Amedspor Şeyhmus Özer Tesisleri tadilattadır. Bundan dolayı, kentte kadın takımımızın kamp sürecinde konaklayabileceği bir tesis arayışımız vardı. Şu anda takımımız Plaza Otel’de konaklamaktadır. Bu anlamda, yönetim kurulumuzda yer alan Baran Durmaz ve Başkan Aziz Elaldı’ya, bu imkanı bize sundukları için ayrıca teşekkür ediyoruz. Süper Lig şampiyonluğu için yola çıkan ve bu hedefte çalışmalarına başlayan tüm takım arkadaşlarıma başarılar dileyerek Amed’e hoş geldiniz diyoruz.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.