Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 27°C
Çar 28°C

Cumhur İttifakı Temsilcilerinden Vali Zorluoğlu’na Ziyaret

Cumhur İttifakı Temsilcilerinden Vali Zorluoğlu’na Ziyaret
REKLAM ALANI
18 Temmuz 2024 14:29
550

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, göreve başlamasının ardından çeşitli siyasi ve idari temsilcilerden hayırlı olsun ziyaretleri almaya devam ediyor.

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

12 Temmuz 2024 tarihinde Diyarbakır’da göreve başlayan Vali Zorluoğlu, son olarak AK Parti İl Başkanı M. Raşit Ocak, MHP İl Başkanı Miktat Arslan ve Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Mehmet Tekbaran’ı ağırladı.

Ziyarette, Ak Parti İl Başkanı M. Raşit Ocak, MHP İl Başkanı Miktat Arslan ve diğer yerel yöneticiler Vali Zorluoğlu’na yeni görevinde başarılar dileyerek, Diyarbakır’ın kalkınması ve gelişmesi için iş birliği içinde olacaklarını belirttiler. MHP İl Başkanı Miktat Arslan tarafından Vali Zorluoğlu’na bir tablo hediye edildi.

Büyük Brlik Partisi Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Tekbaran ise Vali Zorluoğlu’na Ay-yıldızlı Türk Bayrağı’nı takdim etti.

Vali Zorluoğlu ziyaretler sırasında yaptığı açıklamada, şehrin daha da ileriye gitmesi için çaba göstereceklerini vurgulayarak, bölgedeki iş birliğinin devam edeceğini ifade etti.

Vali Zorluoğlu’na ayrıca, Yenişehir Kaymakamı Yunus Ataman, Eğil Kaymakamı Volkan Hülür, Eğil Belediye Başkanı Fırat Seydaoğlu, Eğil Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Reşit Umay ve Çüngüş Belediye Başkanı Ali Suat Akmeşe de ziyaret gerçekleştirdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.