Dolar 34,1852
Euro 37,0826
Altın 2.979,37
BİST 9.002,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 20°C
Sal 20°C

Eşbaşkan Akdağ Makam Aracı Yerine Belediye Servisini Kullanıyor

Eşbaşkan Akdağ Makam Aracı Yerine Belediye Servisini Kullanıyor
REKLAM ALANI
12 Temmuz 2024 08:20
233

Diyarbakır merkez Yenişehir İlçe Belediyesi Eşbaşkanı Safiye Akdağ, makam aracı yerine belediye servisi ve mesai arkadaşlarıyla birlikte işe gidip geliyor.

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Yenişehir Belediyesi Eşbaşkanı Safiye Akdağ, halk belediyeciliği adına örnek bir davranış sergileyerek makam aracı yerine belediye servis aracını kullanıyor. Hem zamanı verimli değerlendirmek hem de israftan kaçınmak amacıyla bu tercihi yapan Eşbaşkan Akdağ, halkın takdirini topluyor.

Merkez Yenişehir Belediyesi’nin DEM Partili Eşbaşkanı Safiye Akdağ, sosyal belediyecilik anlamında bir ilke imza attı. Akdağ’ın sabah işe gelirken ve akşam iş çıkışında eve gitmek için belediye servis aracını kullanması, halk tarafından olumlu karşılandı.

“Zamanı da Bütçeyi de İsraf Etmiyoruz”

Yenişehir Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, “Sadece bütçeyi değil zamanı da israf etmiyoruz! Eşbaşkanımız Safiye Akdağ, güne belediye çalışma arkadaşları ile yolculuk yaparak, sorunları ve çözüm yollarını paylaşarak, zamanı verimli kullanmanın önemine dikkat çekiyor” ifadeleri yer aldı.

“Şimdiye Kadar Dolmuşla Gidip Geliyorduk”

Yenişehir Belediyesi Eşbaşkanı Safiye Akdağ, bu tür yolculuklara uzak olmadığını belirterek, “Bu güne kadar dolmuşla gidip geliyorduk. Belediye çalışanları adına sendika ile yeni sözleşme imzaladık. Kadınlara pozitif yaklaşımı gerektiren maddeler koyduk. Regl günlerinde izinli olmaları gibi buna benzer hayatı daha kolaylaştıracak özel maddeler ekledik. Çalışanlar adına da servisle yolculuk yapmamız bir moral oldu. İlk olarak servis görevlisi arkadaş başta olmak üzere servisteki diğer çalışma arkadaşlarımız teşekkür ettiler. Mutlu olduk, onlar da tabi mutlu oldu. Şaşırdılar, bizimle yolculuk etmekten dolayı onur duyduklarını ilettiler. Biz halkın içinden geldiğimiz için lüks yaşamı olan insanlar değiliz. Normal yaşamda da böyleydi hayatımız. Uzaklaşmamak gerek, yaşam tarzından. Emek mücadele kesiminden geliyoruz. Bizim açımızdan da önemliydi. Bu başkanlık koltuğuna olan mesafeyi korumak gerekir. O anlamda kendimiz için de önemli bu çalışma ve yaklaşımlar. Arada bir böyle küçük sürprizlerimiz olacak eşbaşkanımla birlikte, meclisteki arkadaşlarımızla birlikte bu yaklaşımlarımızla devam edeceğiz. Yarın birimlerimizle birlikte geniş katılımlı toplantımız olacak. Bu toplantımızda da çalışma arkadaşlarımızın sorunlarını dinleyeceğiz ve çözüm noktasında hep birlikte bir yaklaşım biçimiyle sorunları bertaraf edeceğiz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.