Dolar 34,2022
Euro 37,8948
Altın 2.916,25
BİST 9.597,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 27°C
Cum 29°C
Cts 28°C

BBP’li Tekbaran’dan Kurban Bayramı Kutlaması!

BBP’li Tekbaran’dan Kurban Bayramı Kutlaması!
REKLAM ALANI
15 Haziran 2024 22:02
214

Büyük Birlik Partisi Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Tekbaran, başta şehit ve gazi aileleri ile Gazze’dekiler olmak üzere Türk İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutlayan bir mesaj yayınladı.

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Başkan Tekbaran, mesajında bayramın anlamını yaşatarak kırgınlık ve küskünlüklerin sona erip, saygı ve sevginin öne çıkmasını temenni etti.

 

Başkan Tekbaran mesajında şu ifadeleri kullandı; “Yardımlaşma ve dayanışma mevsiminin en güzel esintisini üzerimizde hissettiğimiz, küslüklerin ortadan kalktığı, barışın birleştirici gücünün hâkim olduğu, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı Kurban Bayramı’nı hep beraber kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar; insani değerlerin en saf haliyle yaşandığı, ilişkilerin kuvvetlendiği, sevgi ve hoşgörü kapılarının aralanmasına vesile olan özel günlerdir. Paylaşma, dayanışma ve kardeşlik duygularını pekiştiren önemli değerlerimizdir. Bu sene Kurban Bayramı’nda, bizi ayakta tutan insanlık ve beraberlik değerlerini daha kuvvetli bir şekilde hatırlayacağız. Kurban Bayramı’nın, tüm komşularımız ile birlik ve beraberliğimizi perçinlemesine, barış ve sevgi dolu günlere olan inancımızı yükseltmesine vesile olmasını diliyorum” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.