Dolar 34,2207
Euro 37,1313
Altın 2.984,11
BİST 9.002,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 20°C
Sal 20°C

MHP İl Başkanı Arslan’dan Bayram Kutlaması Mesajı

MHP İl Başkanı Arslan’dan Bayram Kutlaması Mesajı
REKLAM ALANI
15 Haziran 2024 15:49
163

Milliyetçi Hareket Partisi Diyarbakır İl Başkanı Miktat Arslan, Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Başkan Arslan, mesajında bayramların, paylaşmanın, dayanışmanın ve kardeşliğin en güzel örneklerini sergilediğimiz, gönüllerimizin bir olduğu müstesna zamanlar olduğunu söyledi.

Bu anlamlı günlerde, yardımlaşmanın ve birlikteliğin önemini bir kez daha idrak edildiğini ifade eden Başkan Arslan; “İhtiyaç sahiplerine el uzatmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Kurban ibadetinin getirdiği manevi huzur ve coşku, bizleri birbirimize daha da yakınlaştırmakta, aramızdaki sevgi ve kardeşlik bağlarını daha da güçlendirmektedir. Kurban bayramının, Milletimizin birliğini ve beraberliğini pekiştirmesini, dünyada barış, sevgi ve hoşgörünün hakim olmasına vesile olmasını can-ı gönülden diliyorum. Müslüman Coğrafyası olarak zor zamanlardan geçtiğimiz bu günlerde, Yüce Türk Milleti olarak birbirimize destek olmanın, dayanışma içinde olmanın değerini bir kez daha hatırlıyoruz. Sevdiklerinizle bir araya gelmeyi, varsa küskünleri barıştırmayı, büyüklerimizi, hasta ve yoksullarımızı gözetmeyi ve şehit ailelerimizi ziyaret etmeyi ihmal etmeyelim. Tüm bu duygu ve düşüncelerle, mübarek Kurban Bayramı’nızı en içten dileklerimle kutluyor, Bayramın ülkemize, milletimize ve tüm Türk ve İslam alemine hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan diliyorum. Bayramınız mübarek olsun” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.