Dolar 34,1623
Euro 38,1653
Altın 2.914,46
BİST 9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 27°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
27°C
Parçalı Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 22°C
Çar 24°C

Diyarbakır’daki Belediyeler, YKS Öğrencilerini 21 Servisle Sınava Yetiştirdi

Diyarbakır’daki Belediyeler, YKS Öğrencilerini 21 Servisle Sınava Yetiştirdi
REKLAM ALANI
8 Haziran 2024 16:25
161

Diyarbakır’ın DEM’li Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ile Bismil Belediyesi tarafından kentte yapılan YKS’ye girecek öğrenciler için okullara ücretsiz servis hizmeti verildi.

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi 12, Bismil Belediyesi ise 9 olmak üzere toplam 21 servisle sınava girecek öğrencileri okullarına ulaştırdı.

Öğrencilerin zamanında sınavlara girebilmeleri ve emeklerinin boşa gitmemeleri amaçlanan servis hizmetiyle yüzlerce öğrenci kent merkezi ile Bismil ilçesinde bulunan okullara taşıma işlemi gerçekleştirdi.

Bismil Belediyesi, 2 gün boyunca devam edecek olan servis hizmetinin yanı sıra ilçe dışından gelecek olan ve konaklama yeri bulunmayan öğrenciler içinde ayrıca konaklama ihtiyaçlarını karşılayacak.

Büyükşehir belediyesi zabıta ekiplerine bağlı 12 araçla, YKS sınavı için merkez ve diğer ilçelerden gelen 376 öğrenci sınav yerlerine yetiştirildi. Pazar günü yapılacak AYT ve YDT sınavlarında da belediyelerin hizmeti devam edecek.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.