Dolar 34,2515
Euro 37,2011
Altın 2.989,19
BİST 8.942,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 20°C
Sal 20°C

TÜGVA Diyarbakır İl Temsilcisi DBB’de Daire Başkanı Oldu

TÜGVA Diyarbakır İl Temsilcisi DBB’de Daire Başkanı Oldu
REKLAM ALANI
19 Mayıs 2022 12:45 | Son Güncellenme: 19 Mayıs 2022 13:15
2.562

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nde yaşanan şantaj skandalının ardından Gençlik ve Spor Daire Başkanı Mehmet Kesen’in görevden alınmasının ardından yerine yeni atama yapıldı.

 

ARA REKLAM ALANI

Bir süre izin alan ve biten iznin ardından Diyarbakır’a dönmeyen Kesen’in yerine Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Diyarbakır İl Temsilcisi Ömer Buğday atandı.

 

Buğday, 20 Ağustos 2021 tarihinde TÜGVA Diyarbakır il temsilciliğine seçilmişti.

 

 

“YAPTIĞIM BAŞARILI ÇALIŞMALARDAN ÖTÜRÜ DAİRE BAŞKANI OLDUM”

 

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı görevine atanan Buğday; “20 yıldır farklı STK’larda görev yapıyorum. Gençlik çalışmaları yürüterek bugüne kadar gençlerin faydası için çalıştım. Bu göreve TÜGVA il temsilcisi olduğum için değil, yaptığım faydalı çalışmaların fark edilmesi neticesinde bu göreve atandım. Ben bu görevi kabul etmiyordum, vakıf işi gönüllülük işi. Vakıf işi Allah’ın rızasını gözeterek yapılan bir iştir. Ben sırf daire başkanı oldum diye vakıf zarar görürse, oradaki bir sürü yetimin, mazlumun ve gönüllünün göreceği zararın hesabını kimse ödeyemez. Ben bu yetimlerin hakkını kimseye yedirmem. Ben 10 aydır TÜGVA il temsilciliği görevini yapıyorum. Benden önce daire başkanlığı yapan Mehmet Kesen, 49. maddeden geçici olarak görev yapıyordu. Ben TÜGVA il temsilcisi olduğum için değil yaptığım başarılı çalışmalar neticesinde oraya atandım” dedi.

 

ÖMER BUĞDAY KİMDİR

 

Ömer Buğday Diyarbakır İskenderpaşa’ da doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini Diyarbakır’da tamamlamıştır. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İstatistik ve İşletme bölümünde mezun olmuştur. Daha önce özel sektörde yöneticilik yapmıştır. 9 yıldır Çeşitli Kamu Kurumunda yönetici olarak çalışma hayatına devam etmektedir. Öğrencilik yıllarından itibaren çeşitli sivil toplum kuruluşlarında gönüllü ve yönetici olarak görev yapmıştır. Evli ve 1 çocuk sahibidir. İleri seviye Kürtçe, orta düzey İngilizce bilmektedir.

 

ÖZEL HABER: SEYFETTİN EKEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.