Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 19°C
Per 21°C

Rusya’da, Türk İş İnsanının Zincirleme Kazadan Son Anda Kurtulduğu Anlar Kamerada

Rusya’da, Türk İş İnsanının Zincirleme Kazadan Son Anda Kurtulduğu Anlar Kamerada
REKLAM ALANI
8 Kasım 2023 13:13
273

RUSYA’da, Diyarbakırlı iş insanı Turan Ö.’nün zincirleme kazada, üzerine doğru gelen TIR’ın altında kalmaktan son anda kurtulduğu anlar, araç kamerasına yansıdı.
Kaza, 16 Ekim’de Kuzey Osetya Özerk Cumhuriyeti’nin başkenti Vladikavkaz ile Moskova E50 kara yolunun 76’ncı kilometresinde meydana geldi. Yol yapım çalışması nedeniyle ulaşımın tek şeritten sağlandığı yolda, sürücülerinin isimleri öğrenilemeyen 31 AT 585 ve 31 AEK 488 plakalı TIR’lar ile plakası öğrenilemeyen otomobil çarpıştı. Bu sırada otomobiliyle karşı yönden ilerleyen Diyarbakırlı iş insanı Turan Ö., bariyerlerin arasındaki boşluktan sağa kırarak, üzerine doğru gelen TIR’ın altında kalmaktan son anda kurtuldu. Kazada araçlarda maddi hasar oluşurken, o anlar, otomobilin araç kamerasına yansıdı.
Kaza anını anlatan Turan Ö., bariyerlerin arasındaki boşluk sayesinde TIR’ın altında kalmaktan kurtulduğunu belirterek, “Yol çalışması vardı. Tek şeritten ilerlerken, karşı yönden gelen bir cip sola sinyal yakıp durunca, arkasındaki kırmızı otomobil de fren yaptı. Arkasından gelen Türk firmasına ait bir TIR otomobile, arkadan gelen ikinci TIR da, öndeki tıra çarpmamak için üstüme kırdı. Tam o sırada bariyerler arasında yaklaşık 10 metrelik bir boşluk vardı ve ben kendimi sağa attım. O boşluk olmazsa veya o kaza 20 metre ileride veya geride olsa, TIR benim aracı altına alacaktı. Demek ki bu dünyada yiyecek ekmeğimiz, içecek suyumuz varmış. Adeta öldüm de dirildim” dedi.

ARA REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.