Dolar 32,5442
Euro 35,0007
Altın 2.435,18
BİST 9.766,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Osmanlı Teşkilatı Büyüyor!

Osmanlı Teşkilatı Büyüyor!
REKLAM ALANI
25 Ağustos 2022 00:22
1.630

Dosta güven, düşmana korku salan bir anlayışın mirasçıları olan Osmanlı’nın yeniden canlanması, hak ve adalet temelli olarak kısa zaman önce kurulan Osmanlı Teşkilatı büyüyor.

 

ARA REKLAM ALANI

Osmanlı Teşkilatı Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan, gün geçtikçe yeni atamalar yaptıklarını ve kısa zaman içerisinde teşkilatlarının daha da büyüyerek devasa bir yapıya dönüşeceğini söyledi.

 

OSMANLI TEŞKİLATI DEVASA BİR YAPIYA DÖNÜŞTÜ

 

Dünyaya adalet, ahlak, huzur, İslamiyet, hoşgörü, barış götüren şanlı ecdadımızın ismini yaşatan, altı yüzyıl üç kıtada çeşitli milletleri, dinleri ve ırkları barış içerisinde yöneten Osmanlı Devleti’nin bunu nasıl başardığını dünyaya göstermek ve aynı şuuru taşıyan gençler yetiştirme adına kısa zaman önce kurulan Osmanlı Teşkilatı büyüyor.

 

OSMANLI DAİMA MAZLUM MİLLETLERİN GÖNLÜNDEYDİ

 

Merkezi Başkent Ankara’da bulunan Osmanlı Teşkilatı’nın Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan, kısa zamanda 24 ülkede 110 noktada teşkilatlandıklarını, gün geçtikte yeni atamalar yaparak devasa bir yapıya dönüşeceklerini söyledi.

 

Dünyaya hak ve adaletle hükmeden Osmanlının özellikle mazlum milletlerin gönlünden hiç çıkmadığını, daima gönüllerde arzulanan bir anlayış olduğunu aktaran Arslan, “Bu arzuların, Osmanlıya olan sevginin ilelebet süreceğini herkes bilmelidir. Zira o gönüllere girmek ancak herkese eşit, hak ve adalet eksenli bakış açısıyla bakmakla öyle hükmetmekle mümkündür. Dava hak davası olunca orada haksızlık barınmaz. Haksızlığın barınmadığı yerde sevgi tohumları yeşerir” dedi.

 

“BİZ YALIN KELİMELERLE ANLATILACAK ÖYLESİNE BİR MİLLETİN VE MEDENİYETİN TEMSİLCİSİ DEĞİLİZ”

 

Başkan Arslan, “Osmanlıyı iyi anlamak ve nesillere iyi anlatmak gerekiyor. Nereden geldiğimizi ve bugün nerede olduğumuzu ve yarın geleceğe sağlam basarak nereye gideceğimizi çok iyi bilmemiz gerekiyor. Biz yalın kelimelerle anlatılacak öylesine bir milletin ve medeniyetin temsilcisi değiliz. Milletimizi dalından kopan bir hazan yaprağı gibi küresel rüzgarların önünde savurmak isteyenlere inşallah meydanı bırakmayacağız. Dosta güven, düşmana korku salan bir anlayışın mirasçıları olarak bugün bu güzel vatanda yaşamanın haklı hazzını ve gururunu yaşıyoruz.

 

“BİRLİK, BERABERLİK VE KARDEŞLİĞİMİZ DAİM OLSUN”

 

Bizlere bu vatanı emanet eden ve bu güne kadar bayrağı taşıyan tüm devlet adamlarımıza şükran ve minnetlerimizi sunuyor, şehitlerimize rahmet, gazilerimizi saygıyla anıyoruz. Birlik, beraberlik ve kardeşliğimiz daim olsun. Bu sebeple bu ruhu canlı tutmak için kurduğumuz Osmanlı Teşkilatı’nın kısa zamanda 24 ülkede 110 noktada teşkilatımızı kurduk. Gerek yurt içi gerek yurtdışında vatanımız için önemli çalışmalara imza attık. Ve Allah’ın izniyle de hep beraber birlik ve beraberlik içinde daha da büyüyerek devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.