Dolar 32,2852
Euro 34,6790
Altın 2.403,67
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

HEDEP Diyarbakır Aday Adayları Belli Olmaya Başladı

HEDEP Diyarbakır Aday Adayları Belli Olmaya Başladı
REKLAM ALANI
10 Aralık 2023 15:04
637

Halkları Eşitlik ve Demokrasi Partisi (HEDEP)’nden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Kayapınar, Bağlar, Sur, Yenişehir, Silvan, Ergani, Eğil, Dicle ve Silvan Belediyesi’ne aday adayı olan isimlerin listesi belli olmaya başladı.

Türkiye 31 Mart 2024’te yeni belediye başkanları seçmek için sandık başına gidecek. Halkların Eşitlik ve Demokratik Partisi’ne (HEDEP) adaylık başvuruları 20 Aralık’a kadar uzatılırken, Diyarbakır’dan şimdiye kadar başvuru yapanların isim listesi belli oldu.

ARA REKLAM ALANI

İşte Diyarbakır’da HEDEP’e başvuru yapanların isim listesi şöyle:

DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE

HEDEP’ten Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne aday adaylığına avukat Cabbar Leygara ve TMMOB Diyarbakır İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Doğan Hatun başvurdu.

YENİŞEHİR

Yenişehir Belediyesi için Alaattin Zuğurli, Av. Vedat Güleç, Seher Tümen, Zeynep Sular, Safiye Akdağ, Tarık Yazgan, Naşit Bat, Vahap Güney, Gencer Arpacı ve Mustafa Yıldız başvurdu.

BAĞLAR

Bağlar Belediyesi için Hasan Kale, Mehmet Yeşilbaş, Cemal Kaya, Ahmet Gezen, Ömer Torlak, Enver Temiz ve Yasır Orak başvurdu.

SUR

Sur Belediyesi için Prof. Dr. Medeni İnsanoğlu, Adnan Urhan, Halime Aras, Ferzende Göktimur, Mehmet Karacadağ başvurdu.

KAYAPINAR

Kayapınar Belediyesi için Remzi Barış, Faruk Adıgüzel, Cengiz Dündar, Hacı Erdemirci, Ali Rıza Yıldırım, Berivan Sincar, Davud Keser, Velat Özkan başvurdu.

DİCLE

Dicle Belediyesi için Hacı Akengin, Ali Güneş, Ömer Özyılmaz, Kasım Baytok, Faruk Atasoy, Abdurrahman Sert, Zeynel Aktuz, Zülfiye Kaşmir, Melek Çermik, Zülküf Dündar.

ERGANİ

Ergani Belediyesi için Şiyar Güldiken başvurdu.

SİLVAN

Silvan Belediyesi için Mehmet Karakoç, Ferhat Parlak, Kadri Esen başvurdu.

EĞİL

Eğil Belediyesi için Mehmet Zülküf Polat başvurdu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.