Dolar 32,7682
Euro 35,0901
Altın 2.459,44
BİST 10.471,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Pts 30°C
Sal 30°C
Çar 30°C
Per 29°C

Diyarbakır’da ‘Piston’ Operasyonu: 6 Gözaltı

Diyarbakır’da ‘Piston’ Operasyonu: 6 Gözaltı
REKLAM ALANI
23 Mayıs 2024 15:33
141

Diyarbakır’da motosikletli Yunus timlerinin gasp, yaralama ve kurşunlama olaylarına karışan şüphelilere yönelik düzenlediği ‘Piston’ adlı operasyonda 6 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Yunus ekipleri, kentte farklı tarihlerde meydana gelen gasp, yaralama ve kurşunlama olaylarına karışan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Araştırmalarda, şüphelilerin sahte kimlik kullanarak kiralık araçlarla dolaştığı tespit edildi. Yunus timleri, konum bilgileri doğrultusunda 3 ayrı aracı durdurdu. Araçlarda yapılan aramalarda 5 ruhsatsız tabanca ve 2 pompalı tüfek ele geçirildi. Ayrıca oluşturulan dijital arşiv çalışmalarıyla, ‘Nitelikli yağma’ suçundan 13 yıl hapis cezasıyla aranan bir şüpheli ile C.Ö. isimli bir şüpheli, otomobilinde yaklaşık 1 kilo uyuşturucu ile yakalandı. Operasyon sonucunda 6 şüpheli gözaltına alındı ve emniyetteki işlemleri devam ediyor.

ARA REKLAM ALANI

SON 1 AYDA 18 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Yunus polisleri, son bir ay içinde hakkında arama kararı bulunan 76 kişi ve narkotik suçlarından 98 şüpheliyi yakaladı. Bu operasyonlarda 45 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Yakalanan şüphelilerden 18’i, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.