Dolar 32,5188
Euro 34,7220
Altın 2.497,58
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Damla Gönüllülük Hareketi Projesi’nin Yeni Adresi Tunceli

Damla Gönüllülük Hareketi Projesi’nin Yeni Adresi Tunceli
REKLAM ALANI
24 Temmuz 2022 00:05
1.483

Damla Gönüllülük Hareketi Projesi bağlamında Tunceli’ye gelen bir çok ülkeden gönüllü genç, şimdiden gönüllere dokunmaya başladı.

 

ARA REKLAM ALANI

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Eğitim, Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü’ne bağlı olan Damla Gönüllülük Hareketi Programı kapsamında, “Damla Gönüllülük Hareketi 120. Dönem Munzur Dağları İzinde Tunceli’ye Vefa” etkinliği kapsamında 2 ülke ve Türkiye’den onlarca ilden katılımcının katıldığı gönüllü gençler, Tunceli’ye geldi. Gençlere gönüllü faaliyetlerin yapılması amacıyla birbirinden özel ve kıymetli etkinlik programları sunulurken, gönüllüler ilk günden gönüllere dokunmayı başardı.

 

10 gün boyunca sürecek olan etkinlik programı kapsamında gönüllü gençler, ilk gün olarak esnaf ziyareti, Tunceli Müzesi Gezisi ve çöp toplama etkinliği gerçekleştirdi. Doğayla iç içe vakit geçiren gönüllü gençlerin milli parka atılan plastik, naylon, kağıt ve pet şişeleri toplaması, doğasever vatandaşları mutlu etti.

 

HABER: DEVRİM AKTÜRK 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.