Dolar 32,5580
Euro 34,9582
Altın 2.440,16
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Amedspor-Fenerbahçe maçında kavga çıktı!

Amedspor-Fenerbahçe maçında kavga çıktı!
REKLAM ALANI
2 Nisan 2022 20:36 | Son Güncellenme: 2 Nisan 2022 20:37
1.387

Diyarbakır’da Amedspor Kadın Futbol Takımı’nın Fenerbahçe ile oynadığı maçının bitimine yakın saha içi karıştı. Mücadelenin uzatma anlarında bir taç atışı esnasında başlayan gerilim, kavgaya dönüştü. Her iki takım oyuncuları birbirlerine fiziksel saldırı gerçekleştirdi.

 

ARA REKLAM ALANI

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde mücadele eden Amedspor Kadın Futbol Takımı ligin 17. Haftasında evinde Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı ile karşılaştı.

 

Fenerbahçe’nin 2-1 kazandığı mücadelenin uzatma anlarında bir taç atışı esnasında başlayan gerilim, kavgaya dönüştü. Her iki takım oyuncuları birbirlerine fiziksel saldırı gerçekleştirdi. Tribünlerden sahaya yabancı madde atıldı. Oyuncular sahayı polis eşliğinde terk etti.

 

 

KÜFÜR EDEN HOCAYA AMEDSPOR’DAN SERT TEPKİ

 

Amedspor As Başkanı Cahit Akın da şunları söyledi; “Bugünkü maç zaten belliydi. Yabancısı olmadığımız durumlardan biraz bizim önümüzü kesmeye çalışıyorlar. Bu erkek takımında da öyle kadın futbol takımında da öyle. Söz konusu Amedspor olunca hiçbir şey bulamasalar bile hakemlerin eliyle yapıyorlar. Hakemleri devreye sokuyorlar ve bizim hiçbir itirazımız hukuken mevzuatsal anlamda hiçbir itirazımız sonuç almıyor. Bu kadınlarımıza küfür eden alçağı akşam gitmişiz bize yakışan tarzıyla spor kültürüne yakışan şekilde hoşgelmişsiniz bizim misafirimizsiniz size yapabileceğimiz bir şey var mı diye ziyaret etmişiz. Misafirperverlik adına ne yapmamız gerekiyorsa yapmışız. Direnmeye devam edeceğiz, hukuken de ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.