Dolar 34,1623
Euro 38,1653
Altın 2.914,46
BİST 9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 27°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
27°C
Parçalı Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 22°C
Çar 24°C

“Amedspor, Eleştiri ve Özeleştiri Geleneğinden Geliyor”

“Amedspor, Eleştiri ve Özeleştiri Geleneğinden Geliyor”
REKLAM ALANI
24 Ağustos 2024 16:24
132

AMED Sportif Faaliyetler Kulübü Yüksek İstişare Heyeti(YİK), basınla bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası(DTSO)’nun konferans salonunda yapılan toplantıya, Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, DTSO Başkanı Mehmet Kaya, OSB Başkanı Mustafa Fidan, Amedspor YİK Başkanı Burç Baysal ile üyeleri katıldı.

Toplantıda açıklama metnini okuyan Amedspor YİK Başkanı Burç Baysal, 3 gündür kentte kaybolan küçük Narin’in bir an önce bulunması temennisinde bulundu. Baysal; “Amedsporumuz 2023-2024 futbol sezonunda şampiyon olarak; uzun süreden beri hepimizin beklediği büyük bir mutluluğu yaşamamıza vesile olmuştur. Bu şampiyonluk yıllarca her türlü zorluğa ve ötekileştirmeye karşı takımın etrafında kümelenen tüm bileşenlerin ortak aklı ve karşı mücadelesiyle elde edilmiştir. Bir diğer mana da bu şampiyonluğun tarifi aynı zaman da bir hak ve adalet arayışının da bu zeminde tecelli etmesidir. YİK, Kulüp Yönetim Kurulumuz, taraftar gruplarımız, spor medyamız, kent sivil toplum örgütlerimiz, sporcularımız ve teknik ekibimiz kenetlenerek bu şampiyonluğun kazanılmasında katkı sunmuşlardır” dedi.

‘KULÜBÜMÜZÜ GÖRMEZDEN GELEN YAKLAŞIMLAR KABUL EDİLEMEZ”

İlk iki maçta kendilerine destek olan STK’lara, yurtiçi ve yurt dışından destek olmaya çalışan iş insanları ve sponsorlar ile passolig ve kombine biletlerini alarak tribünleri dolduran taraftarlara teşekkür eden Baysal; “TFF 1.ligde oynadığımız ilk iki maçımızda istediğimiz sonuçları elde edemediğimizin farkındayız, bu konuda yapılması gerekenlerle ilgili kulübümüzün bütün bileşenleriyle eksikliklerimizin bir an önce telafisinin yapılmaya çalışıldığının bilinmesini istiyoruz. Kaldı ki uzun bir yolun henüz başındayız. Sizlerin de malumu olduğu üzere Amedsporumuzun geldiği gelenek bir eleştiri ve özeleştiri geleneğidir. Hal böyleyken sosyal medyada ve diğer mecralarda,  kulübümüzün iletişim kanalları ve tartışma-müzakere kültürü hiçe sayılarak, kulübümüze yön vermeye çalışmak, kulüp başkan ve yöneticilerini hedef almak, kulübe zarar vermekten başka bir anlam taşımaz. Kulübümüzü görmezden gelen bu yaklaşımlar, hiçbir surette kabul edilemez” şeklinde konuştu.

 

BİLET KONUSUNDA ‘ÇETELEŞMİŞ YAPI’ İDDİASI

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı ise geçen sene yaşanan bilet tartışmalarıyla ilgili olarak; “Bilet olayını aşağı yukarı biz açığa çıkardık. Bunlarla ilgili de samimi itiraflarda bulundular. Tabi geçen seneye mahsus değil, yıllardır böyle bu. Bu çeteleşmiş yapı geçen sene biz maçlara çıkıyorduk maçlar 14 15 bin kişi var bizim sattığımız bilet dört bin beş bin. Bu böyle yıllardan gelen bir durumdur. Bizim zamanımızda bir şekilde tespit etti onunla ilgili de başka yapılacak bir şey olur mu olmaz mı bir saatten sonra bilmiyoruz tabi ki de” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.