Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

Amedspor Başkanı Elaldı, Başkan Adaylığından Çekildi!

Amedspor Başkanı Elaldı, Başkan Adaylığından Çekildi!
REKLAM ALANI
24 Mayıs 2024 19:02
233

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, 4 Haziran’da yapılması planlanan olağan genel kurulda başkan adaylığından çekildiğini açıkladı.

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Elaldı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Amedspor’un menfaatleri gereği bu kararı aldığını belirtti. Elaldı’nın açıklaması şöyle:

“Değerli Büyük Amedspor Taraftarı, şampiyonluk yaşadığımız bir sezonun ardından, emeğin takdir edilmesi gereken bir dönemde maalesef Amedspor camiası haftalardır ciddi bir manipülasyonla karşı karşıya kalmıştır. Bazı sosyal medya hesapları ve basından öğrendiğim kadarıyla, Yüksek İstişare Kurulu’nun yetkilendirmesi ile Nedim Şimşek kardeşimizin başkanlığında yönetim kurulu oluşturma çalışmaları teyit edilmiştir. Süper Lig hedefiyle çıktığımız bu yolda, şehrimizin bileşenlerine danışılarak daha büyük yol haritaları belirlendi ve başkanlığa devam kararı aldım. Ancak Amedspor’un başkanlık sürecinin yarış haline getirilmesinin Amedspor’un duruşuna ve birleştirici gücüne zarar vereceği düşüncesiyle, Yüksek İstişare Kurulu’nun, Nedim Şimşek veya belirleyeceği başka bir aday için, Amedspor menfaatleri gereği başkanlık adaylığından geri çekilme kararı almış bulunmaktayım. Amedspor’un kurumların ve kişilerin üzerinde olduğunu bilen biri olarak asla takımımızı yalnız bırakmayacağımı da belirtmek isterim.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.