Dolar 32,5419
Euro 34,8971
Altın 2.433,80
BİST 9.771,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

AK Parti İl SKM’si Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti İl SKM’si Çalışmalarını Sürdürüyor
REKLAM ALANI
21 Mart 2023 13:27
314

AK Parti Diyarbakır İl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Mehmet Ali Dündar’dan 14 Mayıs 2023’te yapılacak seçimle ilgili ilk açıklama geldi.

 

ARA REKLAM ALANI

(ÖZEL HABER: SEYFETTİN EKEN)

 

Diyarbakır’da AK Parti il başkanlığı olarak kentteki 17 ilçede 200 kişilik seçim koordinasyon ekibi kurduklarını belirten Dündar, AK Parti’nin bugüne kadar yaptıklarının gelecekte yapacaklarının teminatı olduğunu ve bu kritik süreçten parti olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte güçlenerek başarıyla çıkacağını söyledi.

 

 

“HALKIMIZLA RU BE RU DİYALOG HALİNDEYİZ”

 

Milletvekili aday adaylığı için yapılan başvuruların beklentilerinin üzerinde olduğunu aktaran İl SKM Başkanı Dündar; “Şuana kadar 70’in üzerinde başvuru var. Beklentimizin üzerinde bir başvuru sayısı var. Bu başvurular, partimize teveccühün hız kesmeden devam ettiğinin göstergesidir. Güzel bir sinerji yaratmış olduk. Sıkı bir çalışma içerisindeyiz. Seçim koordinasyon merkezimizi kurduk. Bütün kesimleri kucaklayıp, halkımızla beraber olacağız. Halkımızla birebir, yüz yüze, ru be ru, gezmediğimiz ev, tutmadığımız el, dokunmadığımız hiçbir yürek bırakmayacağız. Bu süreçten Cumhurbaşkanımızın ve AK Parti’mizin güçlü çıkacağına inancımız tam ve bundan hiçbir şüphemiz yoktur. Allah’ın izniyle daha önceki 20 yıllık süreçte yaptıklarımız bundan sonraki süreçte yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.

 

“MEVCUT VEKİLLERİMİZDEN BAL VE EKER HENÜZ BAŞVURU YAPMADI”

 

Mevcut milletvekillerin başvurusuyla ilgili olarak konuşan Başkan Dündar; “Şuana kadar mevcut milletvekillerimizden Oya Eronat ablamız dışında başvuran yoktur. M. Mehdi Eker ve Ebubekir Bal, partimizde şuanda milletvekillerimizdir ve büyüklerimizdir. Partimizin birer değerleridir. Henüz ikisi de başvuruda bulunmadı ancak başvuru süreci sonra erene kadar onların başvuru yapmayacakları anlamına gelmiyor. 70’in üzerinde başvuran aday adaylarımız var. Çarşamba günü akşam 17:00 itibariyle başvurular sonuçlanacak. O zamana kadar bu sayının 100’ü geçeceğini düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

AK PARTİ İL SKM’DE KİMLER VAR

 

Ali Dündar’ın başkan olarak görevlendirildiği AK Parti Diyarbakır İl SKM Başkanlığı’nda Mehmet Çet, M. Raşit Ocak, Gülami Seyit Cengiz, Cengiz Babayiğit, Hasan Çakar, Fehmi Kardeşoğlu, Mehmet Fatih Kayhan, Ömer Uğur Aydın, M. Zeki Akkoç ve Rümeysa Yücedağ var.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.