Dolar 34,1623
Euro 38,1653
Altın 2.914,46
BİST 9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Pts 18°C
Sal 22°C
Çar 24°C
Per 26°C

Hazro Belediyesi’nden İlçede Hizmet Atağı

Hazro Belediyesi’nden İlçede Hizmet Atağı
REKLAM ALANI
11 Ağustos 2024 17:09
375

Hazro Belediyesi, ilçede çalışmalarını hızlandırarak hizmet atağı başlattı. İlçede bazı mahallelerde temizlik çalışması yapılırken, bazı mahallelerde de parke taşı çalışması başlatıldı.

(ÖZEL HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

AK Partili Fuat Mehmetoğlu başkanlığında ilçede hizmet için çalışmaları hızlandıran belediye, kış ayları öncesinde vatandaşların talepleri doğrultusunda önce Ülgen Mahallesi Yeniköy Mezrası’nda kanal çalışması gerçekleştirdi. Ardından Kırıkkaşık Mahallaesi’nde metruk evlerin yıkımını gerçekleştirerek temizlik çalışması yaptı.

“VATANDAŞLARIMIZIN İSTEK VE İHTİYAÇLARINI KARŞILIYORUZ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde vatandaşlara hizmet etmek için çalışmalarını sürdüren Başkan Mehmetoğlu, “31 Mart’ta yapılan seçimlerde halkımızın teveccühleri ve tercihleriyle seçimden galip çıkıp belediye başkanı olduk. Seçimden sonra çalışmaya başladık. Kısıtlı imkanlarla ilçemizdeki vatandaşlarımızın her türlü istek, ihtiyaç ve hizmet taleplerine cevap vermeye çalışıyoruz. Ekiplerimiz, sahada çalışmalarını sürdürüyor. Biz de samimiyet, gayret ve tevazuyu şiar edinerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

“PARTİ AYRIMI YAPMADAN HERKESE HİZMET EDECEĞİZ”

Başkan Mehmetoğlu, ekip olarak çalışmaları sürdürürken hem belediye bütçesini idareli kullandıklarını hem de vatandaşları hizmetten mahrum etmemeye çalıştıklarını söyledi. Başkan Mehmetoğlu; “İlçemiz, nüfus olarak küçük bir yer, herhangi bir geliri de yok. Ancak biz geliri yok diye vatandaşlarımızı asla hizmetten mahrum etmeyeceğiz. Tüm mahallelerimiz bizim için aynı derecede önemli olup herkese hizmet edeceğiz. Bizde ayrı gayrı olmadan, partilimizdir veya değildir diye bakmadan çalışmalarımızı ve hizmetlerimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

 

3 MAHALLEDE PARKE TAŞI ÇALIŞMASI BAŞLADI

Başkan Mehmetoğlu, yaptığı açıklamanın devamında ilçedeki Gözlü, Kırıkkaşık ve Varınca Mahalleleri olmak üzere 3 mahallede de parke taşı çalışması başlattıklarını söyledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.