Dolar 34,0778
Euro 38,0489
Altın 2.833,75
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Yağmurlu
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cum 22°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

AK Partili Ocak’tan Hasta ve Yakınlarına Moral Ziyareti!

AK Partili Ocak’tan Hasta ve Yakınlarına Moral Ziyareti!
REKLAM ALANI
8 Ağustos 2024 11:44
146

AK Parti İl Başkanı Av. Raşit Ocak, Dicle Üniversitesi Hastanesi’nde hasta ve yakınlarıyla görüşerek sorunları diledi, moral verdi.
Diyarbakır, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Ocak ve yönetim kurulu üyeleri, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi acil servisinde yatan hastaları ve yakınlarını ziyaret etti. Gece geç saatlerde gerçekleşen ziyaret sırasında, il başkanı Ocak, hastalarla ve yakınlarıyla sohbet ederek moral verdi.

Hastane ziyaretinde Ocak, acil servis odalarını tek tek dolaşarak tedavi gören hastaların sağlık durumları hakkında doktorlardan bilgi aldı. Hastane personeliyle de görüşen Ocak, acil servis çalışanlarına özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

ARA REKLAM ALANI

Bahçede bekleyen hasta yakınlarıyla bir araya gelen Ocak, onların sorunlarını dinledi ve taleplerini not aldı. Hasta yakınlarına moral vermek amacıyla yapılan bu ziyarette, il başkanı toplumun her kesiminin sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanabilmesi için çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Hastane yetkilileri ve ziyaret edilen vatandaşlar, il başkanının bu anlamlı ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, böylesine moral verici etkinliklerin devam etmesini temenni ettiler.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.