Dolar 34,1917
Euro 38,2164
Altın 2.921,08
BİST 9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 21°C
Çar 24°C
Per 27°C
Cum 29°C

Bakan Kurum’dan Hazrolulara Müjde!

Bakan Kurum’dan Hazrolulara Müjde!
REKLAM ALANI
21 Temmuz 2024 16:05
878

Diyarbakır’a gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’dan Hazro’ya 8 milyonluk yatırım desteği müjdesi.

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

AK Partili Fuat Mehmetoğlu başkanlığında yönetilen Hazro Belediyesi’ne bakandan destek sözü. Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Diyarbakır’a gelen Bakan Murat Kurum’la görüşen Hazro Belediye Başkanı Fuat Mehmetoğlu, Hazro ilçesi için destek istedi.
Bakan Kurum ise Hazrolu’ların daha iyi bir hizmet görmesi için uhdesindeki bakanlıktan belediyeye 3 milyonu hibe olmak üzere 8 milyonluk destek sözü verdi.

Hazro Belediye Başkanı Fuat Mehmetoğlu, Bakan Kurum’la yaptığı görüşmenin detaylarını Sonhaberlerim.com internet haber sitesine açıkladı. Başkan Mehmetoğlu; “AK Partimizin bakanı olan, memleketimize her zaman destek sunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum’dan ilçemize daha iyi hizmet sunabilmek için taleplerimiz oldu. Kendisi de bize her zaman destek olacaklarını söyledi” dedi.

Başkan Mehmetoğlu, açıklamasının devamında; “Bakanımızın destekleriyle ilk etapta ilçemizde sokak sağlıklaştırma projesini hizmete sunacağız. 1 kazıcı yükleyici iş makinesi, 1 yol süpürge makinesi, 150 çöp konteyneri, 3 milyonu hibe ve 5 milyonu kredi olmak üzere toplam 8 milyon TL destek sözünü aldık. Bu desteklerle çalışmalarımızı hızlandıracağız. Bakanımıza ilçemiz adına bu destekler için teşekkür ederiz” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.