Dolar 32,5994
Euro 34,7386
Altın 2.496,60
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Taş Atan Çocuklara Dokunularak Topluma Kazandırılıyor

Diyarbakır’da bir dönemler zırhlı polis araçlarının taşlandığı ve suç oranının çevre bölgelere göre kıyasla daha fazla olan mahalleye giden İl Emniyet Müdürü Dr. Hüseyin Aşkın ve beraberindeki polisler, çocukların topluma yararlı olmaları konusunda farkındalık projesi kapsamında ihtiyaç sahiplerine ayakkabı ve çeşitli hediyeler dağıttı.

Taş Atan Çocuklara Dokunularak Topluma Kazandırılıyor
REKLAM ALANI
11 Aralık 2021 14:16
1.596

Diyarbakır merkez Yenişehir ilçesinde zırhlı polis araçlarının geçişi sırasında sık sık taşlanarak zarar görmesi üzerine Emniyet Müdürü Dr. Hüseyin Aşkın, beraberindeki müdür yardımcıları ve ilçe emniyet müdürü ile polisler bölgeye gitti.

 

ARA REKLAM ALANI

Cumhuriyet Mahallesi’ne giren Aşkın ve beraberindeki polisler çocuklarla bir araya geldi. Burada çocuklarla sohbet eden Aşkın, daha sonra ihtiyaç sahibi çocuklara bot hediye etti. Çeşitli oyuncakların da verildiği çocuklar, polis ekiplerine yoğun ilgi gösterdi.

 

Hediyeleri polislerin ellerinden alan çocuklar teşekkür ederken, hediye dağıtımı sonrası Emniyet Müdürü Aşkın ve beraberindekiler esnafla bir süre sohbet ettikten sonra bölgeden ayrıldı. Bir zamanlar zırhlı polis araçlarının sürekli olarak taşlandığı bölgeye giderek sorun ve sıkıntıları dinleyen Emniyet Müdürü Aşkın ve beraberindekilerin bu hareketi çevredeki vatandaşlardan takdir topladı. Vatandaşlar, kendilerine taş atan çocuklara kışlık ayakkabı ve bot dağıtılan polislere karşı bölge halkının bakışının değişeceğini belirterek, bu dokunuş sayesinde artık çocukların da polis araçlarını taşlamayacağını dile getirdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.