Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 27°C
Çar 28°C

Diyarbakır’da Kurulması Gündemde Olan Hafif Raylı Sistem Güzergahı İncelendi

Diyarbakır’da Kurulması Gündemde Olan Hafif Raylı Sistem Güzergahı İncelendi
REKLAM ALANI
10 Temmuz 2024 23:32
171

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Hafif Raylı Sistemin planlandığı güzergahta incelemelerde bulundu.

Ulaşım Daire Başkanlığı, kentte trafik yoğunluğunu azaltacak ve toplu ulaşımı rahatlatacak 14 kilometre uzunluğundaki Hafif Raylı Sistem için çalışmalarını sürdürüyor.

ARA REKLAM ALANI

Eş Başkanlar Serra Bucak ve Doğan Hatun, çalışmalar kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki olan Metro İstanbul A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Fatih Gültekin ile bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesinde gerçekleşen toplantıda, Metro İstanbul temsilcileri fikir alışverişinde bulunuldu.

EŞ BAŞKANLAR GÜZERGAHTA İNCELEMELERDE BULUNDU

Toplantının ardından Eş Başkanlar Serra Bucak ve Doğan Hatun, Genel Sekreter Emrullah Gördük, Genel Sekreter Yardımcısı Reşat Bakan, Metro İstanbul A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Fatih Gültekin ve ilgili birim amirleri Hafif Raylı Sistemin planlandığı güzergahta saha incelemesi yaptı. Eş Başkan Bucak ve Hatun, Yenişehir ilçesi Kooperatifler Mahallesi Ekinciler Caddesi, Ofis Köprüsü ve Bağlar ilçesi Turgut Özal Bulvarında yürütülecek çalışmalar ile planda yapılacak revizeleri yerinde inceledi.

ETÜT ÇALIŞMALARI KONTROL EDİLDİ

Eş Başkanlar ve beraberindeki heyet, daha sonra raylı sistem depo istasyonunun kurulacağı Büyükşehir Belediyesi Doğalgaz Dolum Tesisine geçti. Eş Başkanlar, istasyonun kurulacağı alanda etüt çalışmalarını kontrol etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.