Dolar 32,5521
Euro 34,7644
Altın 2.493,15
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

YENİŞEHİR KAYMAKAMI BEŞİKCİ OSB’DE İNCELEMELERDE BULUNDU

Diyarbakır’ın Yenişehir İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, yaklaşık 8 bin kişinin istihdam edildiği Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti.

YENİŞEHİR KAYMAKAMI BEŞİKCİ OSB’DE İNCELEMELERDE BULUNDU
REKLAM ALANI
31 Aralık 2020 12:45
478

Diyarbakır’ın Yenişehir İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, yaklaşık 8 bin kişinin istihdam edildiği Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti.

 

ARA REKLAM ALANI

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde yaklaşık 8 bin kişinin istihdam edildiği Organize Sanayi Bölgesinde çeşitli ziyaretlerde bulunan Kaymakam Beşikci, işletmeler ve yapılan çalışmalar hakkında OSB Başkanı Mustafa Fidan’dan bilgi aldı. OSB Başkanı Mustafa Fidan ile birlikte Organize Sanayi Bölgesinde üretim yapan fabrikaları ziyaret eden Kaymakam Beşikci işletme sahiplerine şehrin kalkınması ve gelişmesine sağladıkları istihdamdan dolayı teşekkür ederek, tedarik ve üretim süreci hakkında yetkililerle istişarelerde bulundu.

 

“ÜRETEN VE İSTİHDAM SAĞLAYAN HERKESİ KUTLUYORUM”

 

Bölgenin gelişmesi ve kalkınması için OSB’lerin büyük önem taşıdığını belirten Kaymakam Beşikci, Diyarbakır’ın sanayi ve yatırımlarıyla sanayi şehri olma yolunda kararlı bir şekilde ilerlediğini söyledi. Kaymakam Beşikçi, “Organize Sanayi Bölgemiz sadece ilimiz değil bölgemiz için artık bir üretim merkezi ve üssü haline gelmiş durumdadır. Organize Sanayi Bölgemizde üreten, istihdam sağlayan, aş ve iş sağlayarak ilimiz ve ülkemizin kalkınmasına katkı koyan bütün sanayicilerimizi kutluyorum. Yenişehir Belediyesi olarak sanayicimizin üretimine destek vermek için belediye hizmetlerimizde birinci önceliğimiz Diyarbakır’ımızda üretilen ürünler olmaya devam edecektir. Ayrıca istihdam kurslarıyla gelecek dönemde ara eleman yetiştirilmesi adına sanayicilerimizle ortak hareket edeceğiz” dedi.

 

Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mustafa Fidan, ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Beşikci’ye teşekkür ederek tablo hediye etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.