Dolar 32,6064
Euro 34,8200
Altın 2.513,44
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Yazar Sinanoğlu’ndan Gönülleri Fetheden Sosyal Sorumluluk Projesi

Şair ve yazar Devran Sinanoğlu’nun başlatmış olduğu “Bu Kış Kalpler Üşümesin” sosyal sorumluluk projesi kapsamında Diyarbakır’da giyecek ihtiyaç olan kişilere ulaşıyorlar.

Yazar Sinanoğlu’ndan Gönülleri Fetheden Sosyal Sorumluluk Projesi
REKLAM ALANI
2 Ocak 2022 17:07
1.638

Aralık ayında başlatılan çalışmaya ihtiyaç sahibi insanlara, hayırseverler de yardımda bulunuyorlar.

 

ARA REKLAM ALANI

Kitabının tüm gelirini çocuklar için bağışlayan yazar Sinanoğlu “hedefimiz üç bin kişiyi giydirmektir. Bu kapsamda bot, mont, kazak, pantolon vs. giyeceklere ihtiyacımız var. Kimseden para talep etmedik ve para kabul etmiyoruz. Yardım etmek isteyenler, kışlık giyecek alıp onlarla beraber ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Gelmek istemeyenlere ise giydirdiğimiz kişilerin resimlerini çekip köy veya mahalle adresini veriyoruz. Önceliğimiz yetim çocuklarımızdır. Onların daha çok ihtiyacı vardır. Kırsalda belirlediğimiz insanlara gücümüz nisbetin de yardımcı olmaya çalışıyoruz. Şuana kadar bizlere 120 bot ve 30 pantolon ulaştı bunların bir kısmını Karacadağ’daki ihtiyacı olanlara ulaştırdık, bir kısmını da Sur içindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Ülkemizin naif yürekli, duyarlı, yardımsever insanlarımızdan destek bekliyoruz. Hayat şartları günden güne ağırlaşıyor, insanlarımızın birçok zaruri ihtiyaçları var. Bu zaruri ihtiyaçlardan biri de giyimdir. Özelikle de çocuklarımız için yardıma ihtiyacımız var. Gök kubbe hala üstümüze yıkılmıyorsa teşbihte hata olmaz yeryüzünde yaşayan meleklerin hatırı içindir. Dünya çocukları yeryüzünde yaşayan melektirler. Günahsız ve temizdirler. Yarın geç olmadan çocuklarımızın değerini bilelim” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.