Dolar 32,5126
Euro 34,8641
Altın 2.486,23
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 18°C

VİRANŞEHİR’DE SPORA DEV YATIRIM

Genç nüfusun yoğun olduğu Viranşehir İlçesinde spora da büyük önem veriliyor.

VİRANŞEHİR’DE SPORA DEV YATIRIM
REKLAM ALANI
1 Mayıs 2020 20:43
937

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekincinin girişimleriyle Viranşehir’de yaklaşık 21 Milyon TL tutarında gençlik ve spor tesisleri yapılacak.

 

ARA REKLAM ALANI

Göreve başladığı günden buyana Viranşehir’e büyük yatırımlar yapabilmek için büyük çaba gösteren Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin girişimleri, meyvelerini vermeye başladı.

 

Geçtiğimiz 15 Ocak’ta Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüşmede bulunan Başkan Ekinci, genç nüfusun yoğun olduğu Viranşehir İlçesine kapalı spor salonu, yarı olimpik yüzme havuzu, gençlik merkezi ve mahallelere futbol sahaları yapılması için destek istemişti. Başkan Ekini’nin taleplerini olumlu karşılayan Gençlik ve Spor Bakanlığı, 200 Bin nüfuslu ilçeye gençlik ve spor tesisleri yapmaya karar verdi.

 

21 MİLYON TL YATIRIM YAPILACAK

 

Böylece Viranşehir ilçesine yaklaşık 21 Milyon TL değerinde 1000 kişilik kapalı spor salonu, yarı olimpik yüzme havuzu ve gençlik merkezi ile 3 mahalleye sentetik futbol sahası yapılacak. Gençlik ve Spor Bakanlığından gelen sözleşmeyi imzalayan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, yakın zamanda bu yatırımlar için proje hazırlayarak, ihaleye çıkacaklarının müjdesini verdi.

 

“GENÇLİĞE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ”

 

Sağlıklı nesiller ve sporcular yetişmesi amacıyla Viranşehir’de spor yatırımlarına da büyük önem verdiklerini belirten Ekinci, bu projelerin yapılması ile birlikte ilçede spor alanında büyük bir eksikliğin giderileceğini söyledi.

 

Ekinci, yapılması planlanan tesislerin protokollerini hızlı bir şekilde tamamlayarak, bitirmenin gayreti içinde olacaklarını dile getirerek, “Bu tesislerden ilçemizi ve ilimizi temsil edecek nice başarılı sporcularımızın çıkacağına inanıyorum. Sporu bir boş zaman aktivitesi olmaktan çıkarıp, hayat tarzı haline getirmeyi planlıyoruz. Bu kapsamda ilçemizde futbolu, salon sporlarını, yüzmeyi ve gençlik ile ilgili aktivitelerin yapılmasını yaygınlaştıracağız. Bu nedenle gençlerimizin fiziksel, ruhsal ve zihinsel gelişimleri için bu tesislerimizden faydalanması büyük önem taşıyor” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.