Dolar 32,5496
Euro 34,8923
Altın 2.431,36
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C

“Vatandaşlarımızın Sıcak İlgisiyle Karşılaşıyoruz”

“Vatandaşlarımızın Sıcak İlgisiyle Karşılaşıyoruz”
REKLAM ALANI
27 Mayıs 2023 13:39
187

MHP Yenişehir ilçe başkanı Osman Ava, ilçesinde 2 ayda 400’den fazla aileye gıda kolisi, 300’den fazla da sosyal yardım kartı dağıtımında bulunduklarını söyledi.

 

ARA REKLAM ALANI

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

 

Başkan Ava, yaptığı açıklamada göreve geldiği günden bugüne kadar 3 ay içinde yaptığı çalışmalarla ilçesinde ayak basmadık yer bırakmadıklarını söyledi.

 

MHP ilçe başkanı olarak sürekli çalışmalar yürüttüklerini, yaptığı çalışmalarla vatandaş odaklı bir siyaset yürüttüklerini belirten Başkan Ava; “Parti olarak her zaman vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Bizde parti ayrımı yapılmaksızın herkese kapımız açık olup isteyen her vatandaşın sorun ve talepleri dinleniyor. Benim ilçe sınırlarım içerisinde hemen her gün vatandaşlarımızla gerek ilçe teşkilatı, gerekse sahada bir araya geliyoruz. Onların sorun ve taleplerini dinleyerek çözüm bulmaya çalışıyoruz. Geldiğimiz günden beri yaklaşık 400 aileye gıda kolisi ile 300 aileye de sosyal kart yardımında bulunduk” dedi.

 

Gittiği her yerde vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılaştıklarını aktaran Başkan Ava; “İlçemizdeki vatandaşlarımız samimi ve içten bir şekilde bizleri karşılıyor, bağrına basıyor. Eskiden MHP’yi sevmiyorduk ama şuanda iyi ki MHP bu ilde milletin içerisinde dolaşıyor diyen birçok insanla karşılaşıyoruz. Bunu gördükçe biz de daha çok mutlu oluyoruz. Ve o insanlara Genel Başkanımız ve Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin selamlarını iletiyoruz” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.