Dolar 32,4923
Euro 34,9263
Altın 2.438,81
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Vatan Severler Partisi 2. Mamak İlçe Kongresini Gerçekleştirdi.

Vatan Severler Partisi 2. Mamak İlçe Kongresini Gerçekleştirdi.
REKLAM ALANI
21 Eylül 2022 13:18 | Son Güncellenme: 22 Eylül 2022 13:26
1.603

Vatan Severler Partisi Ankara ili Mamak ilçesi 2. ci olağan kongresi’ni Ankara il Başkanı Adem kılınçer’in Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

 

ARA REKLAM ALANI

Divan” Başkanı. Eyyüp Özbek.

 

Divan” Başkan Yardımcısı üyesi. Kenan Durkaya.

 

Divan” Kâtip üyesi. İsmail Uzun.

 

Başkanlığında Başkan yardımcısı üylerin seçiminin ardından.

Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşları için saygı Duruşun da bulunulmasını ve İstiklal Marşı okunması ile devam etti. “Daha sonra ilçe kongresi başladı.

 

ADALET İÇİN REFAH VE HUZUR  TÜRKİYEMİZ İÇİN HAZIRIZ.

 

Kürsüye gelerek ilk söz alan Ankara ili Mamak ilçe Başkanı Serdar Kırar, şöyle konuştu; “Vatan Severler partisi Dava Arkadaşlarım. Bizim bu kutlu günümüzde yanlız bırakmayan  çok  kıymetli  hemşerilerim ve Türkiyenin farklı illerinden gelip bugün bizlere bereber olan “Değerli konuklarımız  ve ulusal ve yerel Basınımızın  değerli mesupları ekran başında ve sosyal  medya hesaplarımızdan bizleri takip eden bizleri izleyen tüm vatandaşlarımız hepiniz en içten duygularımla selamlıyorum.

İlçe teşkilatımızın 2ci olağan kongresine hoşgeldiniz sefalar getirdiğiniz.

“Sözlerimin başında ilçe teşkilatımız’da görev alan  ve  görev alarak tüm yol arkadaşlarımı kutluyorum. Kendilerine çalışmalarında üstün başarılar diliyorum. Değerli dava arkadaşlarım V.S.P. olarak ‘Türkiyenin dört bir yanında çok hızlı bir şekilde teşkilatlanıyor bu güzel kadroyla beraber çok iyi sonuçlar alacağımıza  ben gönülden inanıyorum ve

Şimdi’den hem Mamak ilçe teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyorum.

Ülkemize V.S.P.nin kuruluşunu Şubat Ayı 2021 yılının’da kuruluşunu müjdeledik çünkü Türkiye’nin yepyeni  bir vizyona ihtiyacı  vardır ülkemizin.

Her alanda doğru analizlere iyi çalışılmış planlara pogramlara ihtiyaç vardır.

Vatan Severler partisi olarak tarihsel bir sorumluluk üstelendik.

Halkımızın refahını yükselme ve türkiyemize  özgürlükler ülkesi yapma hedefiyle yola koyulduk ve bu sorumluluğu taşımak Ayrıca büyük bir gurur kaynağıdır. Bu sorumluluğu bana layık gören “başta değerli Genel Başkanımız Yılmaz Gülümser ve Ankara il Başkanımız Adem Kılınçer ve teşkkürlerimi sunar. Rabbim  hepimizin yar ve  yardımcısı olsun derken kongremizin “Vatana millete ve halkımıza hayırlı olmasını  temenni ederim.

Tüm Dava Arkadaşlarıma ve Halkımıza saygı sevgi ve selamlarımı şükranlarımı iletiyorum.

Önceliğimiz Türkiye Cumhuriyetimizdir.

Ne mutlu türküm diyene

sözlerini tamamladı.

 

Vatan Severler partisi Kurucu lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser partinin kongresinde yaptığı konuşmada şunları söyledi.

Ankara ili Mamak ilçe Kongresini yapmış olmaktan gururlanıyoruz.

 

Vatan Severler Partisi Ankara ili Mamak ilçe Başkanı Serdar Kırar seçilmiştir

Mamak ilçe Başkanımızı ve teşkilatlarını tebrikler ediyorum Başarılarının artarak devamını diliyoruz ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.