Dolar 32,5098
Euro 34,9316
Altın 2.439,45
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Vali Su, OSB’de Fabrika İşçileriyle Yemek Yedi

Vali Su, OSB’de Fabrika İşçileriyle Yemek Yedi
REKLAM ALANI
22 Temmuz 2022 22:45
1.419

Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı sonrası, Şimşek Alüminyum Fabrikası’nda işçilerle birlikte karavana yemeği yedi. 

 

ARA REKLAM ALANI

Bugün sabah saatlerinde OSB Müteşebbis Heyet Toplantısı’na başkanlık yapan Vali Ali İhsan Su, mevcut durumu ve hayata geçirilmesi planlanan projelerle ilgili OSB yönetimi ve idarecilerinden bilgi aldı. Daha sonra OSB Camiinde Cuma Namazı kılan Vali Su, OSB Müteşebbis Heyet Başkan Vekili Ramazan Şimşek, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fidan, Yönetim Kurulu Üyeleri; Felat Gökdemir, Mehmet Kaya, Yüksel Kaya, Kamuran Azizoğlu ve bazı sanayicilerle birlikte sırasıyla, Şimşek Alüminyum, Mapple Çikolata, Mega Seramik ve son olarak Disa Kulp Fabrikalarını gezdi.

 

Vali Su ve Müteşebbis Heyet Başkan Vekili Ramazan Şimşek ile birlikte, Şimşek Alüminyum Fabrikası çalışanları ile aynı masaya oturarak, karavana yemeği yedi. Yemek sırasında yanında oturduğu personel ile sohbet eden Vali ve beraberindeki heyet, daha sonra fabrika üretim alanını gezdi. Fabrikanın Satış ve İhracat Müdürü Mahmut Şimşek, Vali Su ve beraberindeki sanayicilere üretim, satış, pazarlama ve ihracatla ilgili detaylı bilgi verdi. Burada hatıra fotoğrafı çektiren Vali Su ve beraberindeki sanayiciler, daha sonra Mapple Çikolata Fabrikası’na geçti. Burada da fabrikanın üretim alanını gezen Vali Su, çalışanlardan ve fabrika sahibi Yüksel Kaya’dan bilgi aldı.

 

Seramik üretimi yapan Megaser Fabrikası’na geçen Vali Su ve beraberindeki heyet, hammade, pazarlama ve satışa kadar olan üretim süreci hakkında, Fabrikanın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Vehap Fidan’dan bilgi aldı. Burada da yapılan ikram ve çekilen hatıra fotoğrafından sonra Disa Kulp Fabrikasına geçen Vali Su ve beraberindekiler, Kamuran Azizoğlu ve kardeşleri tarafından karşılandı. Fabrikanın üretim alanını gezen Vali Su, yetkililerden üretim, satış ve ihracatla ilgili detaylı bilgi aldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.