Dolar 32,3942
Euro 35,0195
Altın 2.325,52
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

VALİ DEMİRTAŞ, “HER İMKANI VATANDAŞIMIZIN AYAĞINA KADAR GÖTÜRECEĞİZ”

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Nusaybin ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

VALİ DEMİRTAŞ, “HER İMKANI VATANDAŞIMIZIN AYAĞINA KADAR GÖTÜRECEĞİZ”
REKLAM ALANI
17 Ekim 2020 21:38
663

Nusaybin ilçesinde Vali Demirtaş’ı karşılayan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Emrullah Temizkan ve beraberindeki heyet burada Vali Demirtaş’a bilgi verdi.

 

ARA REKLAM ALANI

Vali Demirtaş, Nusaybin ilçesinde İpekyolu Caddesi Çağ Çağ Deresindeki köprü yapım inşaatı, Musa Anter Parkı yenileme çalışmaları, Nusaybin Mesleki Teknik Anadolu Lisesi inşaatını ve Barajyolu caddesinde yapılacak çevre düzenlemesi hakkında bilgiler alarak yerinde incelemelerde bulundu. Daha Sonra Lozan Caddesi ve Cumhuriyet Caddesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek talep ve görüşlerini dinleyen Vali Mahmut Demirtaş, sonrasında Savur ve Ömerli ilçelerine geçerek burada da asfalt ve yol yapım projelerini yerinde inceledi.

 

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, ziyaretlerde yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızın daha güvenli ve rahat olması için elimizden geleni yapacağız. Bütün yönetici ve personel arkadaşlarımızla her zaman sahada olacağız. İlimizin merkezi ve tüm ilçelerimizin önemli bağlantı yollarını bitirmeye çalışacağız. Kış gelmeden elimizdeki her imkanı vatandaşımızın ayağına kadar götüreceğiz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.