Dolar 32,3679
Euro 34,9483
Altın 2.325,20
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

UZAKTAN EĞİTİME DEVAM, BU SENE SINIFTA KALMA OLMAYACAK!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yeni tip korona virüs (Covid-19) tedbirleri çerçevesinde okullarda eğitime ara verilerek başlatılan uzaktan eğitim sürecini değerlendirdi.

UZAKTAN EĞİTİME DEVAM, BU SENE SINIFTA KALMA OLMAYACAK!
REKLAM ALANI
29 Nisan 2020 17:29
779

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, merakla beklenen okullar açılacak mı sorusuna yanıt verdi. Bakan Selçuk, koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan uzaktan eğitimin 31 Mayıs’a kadar devam edeceğini açıkladı.

 

ARA REKLAM ALANI

Bakan Selçuk, sürecin takvimine ilişkin açıklamalarda bulunarak daha önceden 30 Nisan’a kadar sürmesi planlanan uzaktan eğitimin tarihinin 31 Mayıs tarihine kadar uzatıldığını açıkladı.

 

Bakan Ziya Selçuk’un konuşmasından öne çıkanlar:

 

”Yapılan mücadele çerçevesinde alınan kararları sizinle paylaşıyoruz. Salgının başladığı tarihten itibaren hızlı bir şekilde uzaktan eğitime geçmenin faydalarını da yaşıyoruz. Koronavirüs Bilim Kurulu’nun verdiği tavsiyeler ve bizim de aldığımız karar doğrultusunda; 31 Mayıs’a kadar uzaktan eğitime devam etme kararı aldık.

 

16 Mart 2020 itibariyle ara verdiğimiz okullar ile uzaktan eğitim planımızı da hemen ardından plana koyduk. Bizim en temel amacımız öğrencilerin derslerinde soğumaması okuldan kopmaması. Sınavlara hazırlanan öğrenciler de bizim en hassas konumuz.

 

LGS ERTELECEK Mİ?

 

LGS tarihi ile ilgili hafta başında kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapacak.

 

SINIF GEÇME NASIL OLACAK?

 

Sınıf geçme ile ilgili 1.dönemde alınan notlar geçerli olacak. Öğrencilerin not ortalamaları kaç olursa olsun, sorumlu olarak bir üst sınıfa geçebilecek.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.