Dolar 32,5098
Euro 34,9316
Altın 2.439,45
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

ULTRASLAN TARAFTAR GRUBUNDAN YARDIM SEFERBERLİĞİ

Daha önce yaşlı ve kronik rahatsızlığı bulunan ailelere yardımlarda bulunan ULTRASLAN grubu, bu kez yetim çocukların gözlerindeki yaşları silmek için kolları sıvadı.

ULTRASLAN TARAFTAR GRUBUNDAN YARDIM SEFERBERLİĞİ
REKLAM ALANI
29 Nisan 2020 00:03
788

Galatasaray taraftar grubu ULTRASLAN, Diyarbakır’da yaptığı yardımları geleneksel ve sürekli hale getiriyor.

 

ARA REKLAM ALANI

Özellikle yetim ve babası ile yaşamayan çocuklu ailelerin sesine kulak veren Galatasaray taraftar grubu ULTRASLAN, yardımlarını sürdürüyor.

 

Daha önce yaşlı ve kronik rahatsızlığı bulunan ailelere yardımlarda bulunan ULTRASLAN grubu, bu kez yetim çocukların gözlerindeki yaşları silmek için kolları sıvadı.

 

 

Daha önceden tespit edilen babası olmayan ailelere 15 gün yetecek miktarda 6 kişilik erzak yardımında bulunuldu. Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde ilk etapta toplam 200 koli yardımın dağıtıldığını ifade eden ULTRASLAN Diyarbakır Temsilcisi Emre Çetinkaya, “Yardımlarımız tamamen bizim kendi cebimizden karşıladığımız bir yardımdır. Herhangi bir bağlantımız olmamakla beraber, Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahiplerini sevindirmeye devam edeceğiz. Her ne kadar zor bir süreçten geçiyor olsak da biz büyük bir ülkeyiz. Bu zorlu süreci de atlatacağımıza inanıyorum. Biz de elimizi taşın altına koyarak, tamamen kendi cebimizden yaptığımız yardımları geleneksel ve sürekli hale getirmeyi düşünüyoruz. 200 koli erzak yardımını her bir aileye (6 kişilik) yaklaşık 15 gün yetecek şekilde düzenleyip, ihtiyaç sahiplerine yine kendi imkanlarımızla yetiştiriyoruz” dedi.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.