Dolar 32,5418
Euro 34,9429
Altın 2.426,49
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Twitter Elon Musk’a Satıldı

Twitter Elon Musk’a Satıldı
REKLAM ALANI
25 Nisan 2022 22:40 | Son Güncellenme: 25 Nisan 2022 22:41
1.417

SpaceX ve Tesla’nın CEO’su Elon Musk, ABD merkezli sosyal medya platformu Twitter’ı 44 milyar dolara satın almak için anlaştı.

 

ARA REKLAM ALANI

Twitter’ın yüzde 9,2’lik hissesini borsada satın alan Elon Musk, 14 Nisan’da ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) yaptığı bildirimde Twitter’ın tamamı için hisse başına 54,2 dolarlık teklifte bulunmuştu.

 

Twitter’ın Elon Musk’a satışıyla ilgili müzakereler bugün tamamlandı. Şirket bugün yaptığı açıklamada, Twitter yönetim kurulunun milyarder Elon Musk’ın sosyal medya şirketini satın alma teklifini kabul ettiğini duyurdu.

 

MUSK’IN PLANI

 

Musk, Twitter’a ödeme yapan üyelerin daha fazla premium özelliklere ulaşması gerektiğini söylemişti. Twitter’ın yeni sahibi, sosyal medya hizmetinin premium özellikler için ödeme yapan kullanıcılara sıfır reklam sunmasını istiyor.

 

TWİTTER CEO’SUNUN DUYURUSU:

 

“Elon Musk’ı Yönetim Kurulumuza atadığımızı paylaşmaktan heyecan duyuyorum! Elon ile geçtiğimiz haftalarda yaptığımız konuşmalar sayesinde, Yönetim Kurulumuza büyük değer katacağını açıkça gördük. Kendisi, Twitter ve Yönetim Kurulu’nda tam da ihtiyacımız olan hizmete hem tutkulu bir inanan hem de uzun vadede bizi daha güçlü kılacak bir eleştirmen Hoş geldin Elon!”

 

ELON MUSK’TAN AÇIKLAMA

 

Elon Musk, geleceğe yönelik önemli açıklamada bulundu: “Önümüzdeki aylarda Twitter’da önemli iyileştirmeler yapmak için Parag ve Twitter Yönetim Kurulu ile birlikte çalışmayı dört gözle bekliyorum!”

 

Twitter CEO’sunun paylaşımına yanıt veren Elon Musk, yakın zamanda Twitter’a ‘önemli iyileştirmelerin’ yapılacağından da bahsetti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.