Dolar 32,5023
Euro 34,9545
Altın 2.429,94
BİST 9.805,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

TÜRKİYE’DE KORONA VİRÜSTEN ÖLEN KİŞİ NEREYE DEFNEDİLECEK

89 yaşında olan ve Korona virüsü Çin temaslı çalışanından kaptığı belirlenen kişinin ölümünün açıklanmasının ardından, nasıl defin edileceği sorusu gündeme geldi.

TÜRKİYE’DE KORONA VİRÜSTEN ÖLEN KİŞİ NEREYE DEFNEDİLECEK
REKLAM ALANI
18 Mart 2020 13:16
1.115

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün gece yaptığı açıklama ile Koronavirüs nedeniyle Türkiye’de ilk can kaybının yaşandığını duyurdu. 89 yaşında olan ve virüsü Çin temaslı çalışanından kaptığı belirlenen kişinin açıklanmasının ardından, nasıl defin edileceği sorusu gündeme geldi.

 

ARA REKLAM ALANI

Bakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, korona virüs nedeniyle hayatını kaybeden bir kişi için özel bir defin işlemi bulunmuyor.

Bu kişiler için standart defin işlemi uygulanıyor. Ancak Covid-19 tanısı almış hastaya ölümü sonrasında, otopsi yapan kişiler veya gasilhane çalışanlarının temasları sırasında kalın eldiven, N95/FFP2 veya N99/FFP3 maske, gözlük / yüz koruyucu ve önlük kullanması gerekiyor. 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.