Dolar 32,5568
Euro 34,9352
Altın 2.426,52
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Sur Kültür Yolu’nda Murat Dalkılıç Diyarbakırlı Sevenleriyle Buluştu

Sur Kültür Yolu’nda Murat Dalkılıç Diyarbakırlı Sevenleriyle Buluştu
REKLAM ALANI
12 Ekim 2022 17:15
4.079

Sur Kültür Yolu Festivali kapsamında Murat Dalkılıç, Dağkapı Meydanı Açık Hava Sahnesinde Diyarbakırlı sevenleriyle buluştu.

 

ARA REKLAM ALANI

Kültür ve Turizm Bakanlığınca Diyarbakır’da düzenlenen festival etkinlikleri kapsamında Sanatçı Murat Dalkılıç en sevilen parçalarını hayranları için seslendirdi.

 

Binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen konserde vatandaşlar, şarkılara eşlik ederek keyifli anlar yaşadı.

 

“ŞEHRİMİZDE BÖYLE BİR FESTİVALİN OLMASI ÇOK GÜZEL”

 

Konsere katılan dinleyicilerden Gülcan Akyüz, festivali çok beğendiklerini ve etkinliklerin dolu dolu geçtiğini söyledi.

 

Akyüz, Festival kapsamında Sur’un her noktasında etkinliklerle karşılaşmanın mümkün olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

 

“Şehrimizde böyle bir festivalin olması çok güzel, birbirinden önemli değerli sanatçılar geliyor. Kalabalık Dağkapı Meydanını doldurdu, herkes çok eğleniyor. Mutluyum, Murat Dalkılıç’ı heyecanla bekliyorum. Her akşam geliyorum konserlere katılıyorum, bundan sonraki etkinliklere de geleceğim.”

 

Meryemnur Altuğ ise şunları kaydetti; “Diyarbakır için bir dönüm noktası olduğunu düşünüyorum. Diyarbakır’ın biraz yenilenmeye ve insanların düşünce biçiminin değişmesine ihtiyacı var. Bu anlamda yapılan bu etkinlikle Diyarbakır’ın isminin daha farklı anılacağını düşünüyorum. Gelen sanatçılarımıza ve etkinliği düzenleyenlere teşekkür ediyorum. Çok sevindik ve daha güzel etkinliklerin gelmesini bekliyoruz.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.