Dolar 32,3639
Euro 34,9576
Altın 2.325,43
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

SP’li Ergin’den Seçim Değerlendirmesi

SP’li Ergin’den Seçim Değerlendirmesi
REKLAM ALANI
31 Mayıs 2023 23:03 | Son Güncellenme: 31 Mayıs 2023 23:04
228

Saadet Partisi Diyarbakır İl Başkanı Abdurrahman Ergin, yaşanan seçim sürecine ilişkin yazılı değerlendirmede bulundu.

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Saadet Partisi’nin yeni dönemde mecliste 10 milletvekiliyle temsil edileceğini vurgulayan Ergin, halkın yararına olacak işleri çok daha güçlü bir şekilde ortaya koyacaklarını söyledi.

 

Ülkemiz için önemli bir dönüm noktası olan 2023 seçimlerinin acısıyla tatlısıyla sona erdiğini aktaran Başkan Ergin; “Her ne kadar adil şartlarda bir yarış olmasa da Türkiye’nin geleceğine yön verecek önemli bir seçim sürecini geride bırakmış oluyoruz. Anti demokratik bir ortamda yaşanmış bir seçim olsa da milletimizin kararı başımız gözümüz üstünedir. Öncelikle seçim sonuçlarının ülkemize ve coğrafyamıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum. İktidarın seçim sistemini kendileri için düzenlediği bir ortamda oyların dağılmaması ve daha çok milletvekili çıkaracağımız düşüncesiyle 14 Mayıs’taki TBMM seçimlerine Saadet Partisi olarak millet ittifakıyla CHP listelerinden seçime girdik. Bu temelde halkımızın teveccühünü kazanmak adına adaylığımın açıklandığı ilk günden, resmi sonuçların açıklandığı ana kadar yoğun bir çalışma içerisinde olduk” dedi.

 

Yapacak çok işlerinin olduğunu belirten Başkan Ergin; “Bu süreçte çok kıymetli dostlar edindim ve bu da benim için bir seçim zaferidir. Bu seçim bir kez daha şunu göstermiştir ki halkımızın teveccühüne layık olmak için daha gidecek çok yolumuz, yapacak çok işimiz var. Bu kapsamda on ay sonra yapılacak yerel seçimler için Saadet Partisi olarak çalışmalarımızı başlatmış bulunmaktayız ve yerel seçimlerde en büyük başarılara kavuşacağımıza olan inancım tamdır. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da Saadet Partisi Diyarbakır İl Başkanı olarak; Ahlaktan ve Adaletten hiçbir zaman taviz vermeden “Yaşanabilir Bir Türkiye” için kararlılıkla mücadeleye devam edeceğim. Bu mücadeleyi, Ahlakın ve Adaletin iktidarını arzulayan herkesle devam ettireceğim. İnsan, kazanamadığında değil, vazgeçtiğinde kaybeder. Hak, Hukuk, Adalet mücadelesi bizim vazgeçilmezimizdir” diye konuştu.

 

Millet İttifakı’nın Türkiye’de 212 milletvekiliyle mecliste temsil edileceğini vurgulayan Ergin; “Bu seçimde Diyarbakır’dan bir, Türkiye genelinde ise 212 milletvekili çıkarmış bulunmaktayız. Hem bu sebeple hem de Cumhurbaşkanlığında yüzde 71,61 oy oranıyla Tunceli, Şırnak ve Hakkâri’den sonra Türkiye’de en yüksek oy oranına ulaştığımız için de Diyarbakır halkına ve tüm seçmenlere ayrıca teşekkür ediyorum. Yeni dönemde TBMM’ye girmeye hak kazanan tüm milletvekillerini tebrik ediyorum, hayırlı hizmetlere vesile olmalarını diliyorum. Devletin bütün imkânlarını partisi için kullanan, medyayı ele geçiren, kurumlar üzerinden halkımıza her türlü psikolojik baskı uygulayan, din istismarı yaparak ve vatan elden gidiyor diyerek algılarla, montaj videolarla, yalanlarla, iftiralarla hareket eden büyük bir güce karşı ilkeli ve ahlaklı bir seçim çalışması yürüttük. Hiçbir seçim döneminde yaşanmayan bu adaletsizliklere karşı samimiyetle gayret gösteren başta Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na, Saadet Partimizin Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’na, Millet ittifakının tüm paydaşlarına ve ülkemizin kötü gidişatına itiraz edip değişimden yana tavır alan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

Partisinin mecliste 10 milletvekiliyle yeni dönemde temsil edileceğine değinen Ergin; “Yeni dönemde Saadet Partimiz, 10 milletvekili ile TBMM’de temsil edilecek ve halkımızın yararına olacak işleri çok daha güçlü bir şekilde ortaya koyacaktır. Bizler, bugüne kadar kararlılıkla sürdürdüğümüz mücadelemize, bugünden sonra da yine aynı kararlılıkla devam edeceğiz. Döviz kurunun yüksek olmasına sevinen ve hayat şartlarının zorluğunu görmeyen gurbetçiler ve sandığa koşarak giden mülteciler bu seçimin sonucunu belirledi” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.