Dolar 32,3396
Euro 35,1060
Altın 2.238,79
BİST 8.859,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Çar 11°C
Per 11°C
Cum 13°C
Cts 14°C

“Siyasetimiz Bizi Halkımıza Hizmet Etmeye Sevk Etmeli!”

“Siyasetimiz Bizi Halkımıza Hizmet Etmeye Sevk Etmeli!”
REKLAM ALANI
27 Ocak 2023 11:44
1.288

HÜDAPAR Diyarbakır İl Başkanı Faruk Dinç, alım gücünün düştüğü, enflasyonun yükselişte olduğu bu zamanda; ihtiyaç sahiplerinin, kimsesizlerin, yetimlerin unutulmamalarını ve yetkililerin Hazreti Ömer misali sırtlarında unla halkın yardımına koşmaları gerektiğini ifade etti.

 

ARA REKLAM ALANI

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Faruk Dinç, kentte meydana gelen sorun ve problemlere yönelik çözüm önerilerini her hafta olduğu gibi bu hafta da kamuoyu ile paylaştı.

 

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Dinç, mübarek üç aylar vesilesiyle bu haftaki gündemine toplumsal yardımlaşmayı alarak, siyasetin toplumsal meselelerden koparılmadan halka hizmet etme aracı olması gerektiğine vurgu yaptı.

Mübarek üç aylar ve Regaip Kandil’inin toplumsal adalete vesile olması gerektiğine vurgu yapan Dinç, yetimlerin, kimsesizlerin, yaşlıların ve ihtiyaç sahiplerinin birer emanet olduğuna değindi.

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Dinç, zor durumda olan aileleri ziyaret ederek, sorun ve sıkıntılarını yerinde dinledi. Ziyaret sonrası Dinç, partisinin “Önce İnsan, Öncelik Adalet” misyonunu hatırlatarak, önemli açıklamalarda bulundu.

 

 

Etkili ve yetkili olanların Hazreti Ömer misali sırtlarında unla halkın yardımına koşmaları gerektiğini ifade eden Dinç, “Bu hafta mübarek üç aylar vesilesiyle toplumsal olarak yardımlaşmaya dikkat çekmek istiyorum. Mübarek üç ayların ve Regaip Kandil’inin rahmetini teneffüs ettiğimiz günlere girdik. Bu günlerin memleketimiz için hayırlar getirmesini diliyoruz. Siyasetimiz bizi toplumsal meselelerden koparmamalı. Tam aksine siyasetimiz bizi halkımıza hizmet etmeye sevk etmelidir. Kış aylarında olduğumuz bu dönemde yetimleri, Kimsesizleri, yaşlıları ve ihtiyaç sahiplerinin bize emanet olduğunu unutmamalıyız.” dedi.

 

“EMİN OLUN Kİ YARDIMCI OLDUĞUNUZ İHTİYAÇ SAHİPLERİ EVLERİNİZE HUZUR GETİRECEKTİR”

 

Dinç, son olarak şu ifadelere yer verdi; “Hemşerilerimi 1 dakikalık düşünmeye davet ediyorum. Bir düşünelim! Çevremde ihtiyaç sahibi kimlerdir?

Evine ekmek götüremeyen baba var mı?

Bu konuda Nasıl yardımcı olabilirim?

Bunları hiç düşündünüz mü? Emin olun ki yardımcı olduğunuz ihtiyaç sahipleri evlerinize huzur getirecektir. Alım gücünün düştüğü, enflasyonun uçuşta olduğu bu zamanda ihtiyaç sahiplerini, kimsesizleri ve yetimler olarak bize emanet edilenleri asla unutmayalım. Bu konuda toplumsal olarak sosyal yardımlaşma hassasiyetini kuşanalım. Etkili ve yetkili olanların Hazreti Ömer misali sırtlarında unla halkın yardımına koşmalıdırlar.”

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.