Dolar 32,5975
Euro 34,7931
Altın 2.498,37
BİST 9.439,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

ŞIRNAK’TA KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Şırnak’ta etkisini sürdüren kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.

ŞIRNAK’TA KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
REKLAM ALANI
24 Aralık 2020 13:55
540

Şırnak’ta etkisini sürdüren kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Kaymakamlık ve belediye ekipleri gece gündüz demeden kapanan köy yollarını açmak için çalışmalarını sürdürüyor.

 

ARA REKLAM ALANI

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde iki gündür etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Kar yağışının etkisiyle birçok grup köy yolu ulaşıma kapandı. Belediye ekipleri ilçe merkezinde cadde ve sokakları temizledi. Beytüşşebap Kaymakamlığına bağlı İlçe Özel İdare ekipleri ise kapalı olan 18 köy yolunun 14’ünü açtı.

 

Beytüşşebap Kaymakamı Hasan Meşeli, memleketin kurak bir dönem geçirdiğini söyledi. Kaymakam Meşeli, “Beytüşşebap’a kar bu sene geç yağdı. Kasım sonunda başlar diye bekliyorduk. Dünden beri lapa lapa kar yağıyor. Bu rahmet grup köy yollarımızın kapanmasına neden oldu. Özel İdare ekiplerimiz bu duruma hazırlıklıydı. Dün akşam sabaha kadar çalıştılar. Bugün de Beşağaç ve Bölücek köy yolu ile Boğazöğren grup köy yolu açma çalışmaları devam ediyor. Kamu görevlileri olarak insanımızın hizmetinde olmaya devam ediyoruz” dedi.

 

Beytüşşebap Belediye Başkanı Habip Aşan, yaya geçitlerindeki karları temizleyen ekiplere gün boyu yardım etti. Aşan, “Yoğun kar yağışı var dün geceden beri. Kapalı bir yolumuz yok çok şükür. Personelimizle kaldırımları, ana caddeleri ise kamyon ve kepçelerle temizliyoruz. Bugün personelimizle beraber buradaki yolları temizlemeye çalıştık. Halkımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.