Dolar 32,5883
Euro 34,8740
Altın 2.498,94
BİST 9.666,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Şırnaklı Kadınların El Emeği Ürünleri Görücüye Çıktı

Şırnaklı Kadınların El Emeği Ürünleri Görücüye Çıktı
REKLAM ALANI
18 Mayıs 2022 21:49
1.426

Şırnak’ta Aile Destek Merkezi’nde (ADEM) 80 kadın kursiyerin bir yıl boyunca yapmış olduğu el emeği kilim, çeyizlik eşya ve hediyelik eşyalar sergilendi.

 

ARA REKLAM ALANI

Beytüşşebap ilçesinde bulunan Aile Destek Merkezi’nde (ADEM) eğitim gören 80 kadın kursiyerin bir yıl boyunca yaptığı kilim, çeyizlik ve hediyelik eşyaların yer aldığı sergi, Beytüşşebap Kaymakamlığı bahçesinde açıldı.

 

Serginin açılışında konuşan ADEM Koordinatörü Sevilay Ataman, “Bu yıl 2.’sini düzenlediğimiz sergiye ilçe kaymakamımız ve Beytüşşebap halkı teşrif etti. 80 kursiyerimizin yapmış olduğu ürünleri sergileme şansımız oldu. İnşallah Şırnak merkez ve diğer bölgelerde de sergileme şansımız olur. Hediyelik ve çeyiz eşyaları yapıyoruz. Ulaşmak isteyenlere gönderebiliyoruz. Aynı zamanda açtığımız kurslarımız devlet destekli. Bu yüzden kadınlarımıza iş imkanı da olmuş oluyor” dedi.

 

İlçedeki Aile Destek Merkezi’nde bugüne kadar 600 kadın kurs bitirme belgesi aldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.