Dolar 32,3371
Euro 35,1349
Altın 2.310,24
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

SİİRT’TE PROPOLİSE YOĞUN İLGİ

Korona virüsten korunmak isteyen vatandaşlar, kilosu 2 bin liraya satılan propolise yöneldi.

SİİRT’TE PROPOLİSE YOĞUN İLGİ
REKLAM ALANI
29 Nisan 2020 18:22
660

Siirt’te vatandaşlar, korona virüs salgınında bağışıklığı güçlendirici etkisi olduğu nedeniyle propolise yoğun ilgi göstermeye başladı.

 

ARA REKLAM ALANI

Pervari ilçesinde 2 bin rakımda kovanlarda yetiştirilen bal arıları tarafından çiçeklerin öz sıvılarından toplanan macun kıvamındaki propolisin saf halinin kilosu 2 bin liradan satılıyor.

 

Siirt’te bal arıları tarafından çiçeklerin öz sıvılarından toplanan macun kıvamındaki propolis, bir dizi işlemden geçirilerek sıvılaştırıldıktan sonra satışa sunuluyor. Propolis ürününe artan ilgiden oldukça memnun olduğunu belirten iş yeri sahibi Mesut Çetin, vatandaşların korona virüs salgınından korunmak için antioksidan etkilere sahip olan propolise yoğun talep gösterdiğini söyledi. Yıllardır arıcılık yaptığını belirten Çetin, “Virüsün ortaya çıkmasıyla beraber propolise çok ciddi bir artış söz konusu oldu. Neden propolis diyeceksiniz, propoliste ciddi bir bağışıklık güçlendirici etki var. Dünyada bilinen en güçlü antioksanlardan bir tanesi propolistir. Bu yüzden vatandaşlar propolise rağbet göstermeye başladı. Satışlar oldukça yükselmeye başladı. Propolis ve arı sütünde çok ciddi bir artış söz konusu oldu” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.