Dolar 32,5844
Euro 34,8069
Altın 2.511,28
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

SİİRT’TE GÜVENLİK GÜÇLERİ İÇİN KURBAN KESİM TÖRENİ DÜZENLENDİ

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığında görev yapan polis ile askerlerin terörle mücadelede başarısı ve selameti için kurban kesim töreni gerçekleşti.

SİİRT’TE GÜVENLİK GÜÇLERİ İÇİN KURBAN KESİM TÖRENİ DÜZENLENDİ
REKLAM ALANI
25 Temmuz 2020 12:37
608

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen kurban kesim törenine katıldı.

 

ARA REKLAM ALANI

İlk törenin düzenlendiği İl Emniyet Müdürlüğünde tören alanına getirilen kurbanlar, dualar eşliğinde kesildi. Daha sonra İl Emniyet Müdürlüğü atış poligonunda inşası tamamlan mescidin açılışı dualar eşliğinde gerçekleştirildi.

 

Daha sonra İl Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Hacıbektaşoğlu, Tuğgeneral Hüseyin Hilmi Atabay’dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Burada güvenlik güçlerine hitap eden Vali Hacıbektaşoğlu, “Gece gündüz demeden vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için zor şartlarda terörle ve tüm suç örgütlerine karşı azimle mücadele eden tüm kahraman güvenlik güçlerimizi tebrik ediyorum. Allah sizleri her türlü kazadan ve beladan korusun. Ayağınıza taş değmesin” temennisinde bulundu.

 

Kurban kesim sonrası güvenlik güçlerinin terörle mücadelede başarısı ve selameti için dua edildi.

 

Kurban kesim törenine, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Hilmi Atabay, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay, askerler ve özel hareket polisleri katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.