Dolar 32,5496
Euro 34,9912
Altın 2.420,94
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

“SENEYE TRİBÜNDE OLMAK İSTİYORSAK AŞI OLMALIYIZ”

Diyarbakır’da son iki hafta içerisinde yeniden artışa geçen Covid-19’a karşı başlatılan “Aşı Ol” kampanyası için bir çağrı da spor dünyasından geldi.

“SENEYE TRİBÜNDE OLMAK İSTİYORSAK AŞI OLMALIYIZ”
REKLAM ALANI
28 Temmuz 2021 23:38
1.743

Koronavirüsün etkilediği ve ayrı bıraktığı spordaki taraftar hasretini sonlandırmak için tüm vatandaşların aşı olması gerektiğini belirten Diyarbekirspor 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü Veysi Avşar, taraftarların 12. adam hasretini dindirmek için aşılanması gerektiğini belirtti.

 

ARA REKLAM ALANI

Sağlık Bakanlığı’nın verilerine göre, en az aşı uygulamasının yapıldığı ilk 5 il arasında yer alan Diyarbakır’da, aşılanmayı yaygınlaştırmak için çağrıda bulunan Diyarbekirspor 2. Kulüp Başkanı ve Basın Sözcüsü Veysi Avşar, önümüzdeki sezonda tribünde yer alıp takımlarımızı saha kenarında desteklemek istiyorsak aşı olunması gerektiğini söyledi.

 

Koronavirüse karşı aşılanmak dışında bir çarenin olmadığını belirten Avşar; “İnsanlık ve ülkemiz iki yıldan bu yana tüm dünyayı saran koronavirüs salgını ile mücadele etmektedir. Bu süreçte hepimiz sevdiklerimizi, yakınlarımızı kaybettik. Eski normallerimize hasret kaldık. Günlük yaşamımız sekteye uğradı, spordaki alışkanlıklarımızı ve ayrıcalıklarımızı yitirdik. Takımımız başta olmak üzere futbol takımları 12.adam olan taraftara hasret kaldı. Taraftarlar müdavimi oldukları tribünlere hasret kaldı. İşte bunun önüne geçmek için elimizde şimdi önemli bir fırsat var. Eski normallerimize kavuşmak, kendi sağlığımızı ve sevdiklerimizi korumak, tribünlerde omuz omuza verip coşkuyu paylaşmak için aşı olalım. Eylül ayında başlayacak olan 2021-2022 futbol sezonunda sahada ve tribünde bütünleşmek için tüm taraftarlarımızı aşı olarak bu zorlu sürecin aşılması için duyarlı olmaya davet ediyorum” dedi.

 

HABER: SEYFETTİN EKEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.