Dolar 32,3171
Euro 35,0910
Altın 2.299,97
BİST 9.050,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

ŞAMPİYON DİYARBEKİRSPOR

Diyarbekirspor 3. Lig 1.Grup 30. Haftasında deplasmanda Arnavutköy Belediyesspor’la 0-0 berabere kalarak 2020-2021 sezonununda 3.Lig’de şampiyon oldu.

ŞAMPİYON DİYARBEKİRSPOR
REKLAM ALANI
1 Mayıs 2021 18:29
2.069

Son haftaya Bucaspor 1928’in 3 puan önünde lider giren Diyarbekirspor, 2. Lig’e yükselmesi için yeterli olan 1 puanı İstanbul’da Arnavutköy Belediyespor’dan alarak mutlu sona ulaştı.

 

ARA REKLAM ALANI

 

 

Misli.com 3. Lig 1. Grup’ta son haftaya 67 puanla zirvede giren Diyarbekirspor, 47 puanla 5’inci sırada giren ve Play-Off için en az 1 puana ihtiyacı olan Arnavutköy Belediyespor’la kozlarını İstanbul’da paylaştı. Arnavutköy Bolluca Stadı’nda saat 15.00’da başlayan maç golsüz berabere sonuçlandı ve Diyarbekirspor şampiyon olarak 2. Lig’e yükseldi.

 

 

 

Diyarbekirspor’un şampiyon olması sosyal medyada da yankı buldu. Birçok sosyal medya platformunda yeşil-kırmızılı takımın başarısı kutlandı. Taraftarlar elde edilen başarılardan dolayı futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler için kutlama mesajı yayımladı.

 

 

 

GAFFAR OKKAN’IN MEZARI ZİYARET EDİLECEK

 

 

 

Diyarbekirspor, geceyi İstanbul’da geçirecek ve yarın Sakarya’nın Hendek ilçesinde bulunan Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ın mezarını ziyaret edecek. Diyarbekirspor, bayramdan sonra Diyarbakır’da korona virüs önlemleri altında şampiyonluk kutlaması yapmayı planlıyor. Diyarbekirspor’un 68 puanla lider olarak tamamladığı ligde Play Off’a kalan takımlarda belli oldu. Ligi ikinci sırada tamamlayan Bucaspor 1928, Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Ofspor ve Arnavutköy Belediyespor play off oynamaya hak kazanan takımlar oldu.

 

 

 

ŞENOL DEMİR’LE REKOR KIRDI

 

 

 

Ligde ikinci haftadan sonra takımın başına teknik direktör Şenol Demir’le 28 lig maçında rakiplerine kaybetmeyen 68 puan toplayarak Şampiyonluğu Diyarbekirspor’a getirdi.

 

 

 

2. LİGE ÇIKAN DİĞER TAKIMLAR

 

 

 

Misli.com 3. Lig’de bugün oynanan son hafta maçları sonucunda 1. Grup’ta Diyarbekirspor, 2. Grup’ta Nazilli Belediyespor ve 4. Grup’ta Dila Gıda Adıyaman 1954 Spor şampiyon olarak Misli.com 2. Lig’e yükselmeye hak kazandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.