Dolar 32,5372
Euro 34,8746
Altın 2.434,25
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

Sağlık Bakanlığı’nca Diyarbakır’a Yapılacak Yatırımlar açıklandı!

Sağlık Bakanlığı’nca Diyarbakır’a Yapılacak Yatırımlar açıklandı!
REKLAM ALANI
19 Ocak 2023 23:22
1.589

Sağlık Bakanlığı’nca 2023 yılında Diyarbakır’da 25 Yataklı Lice Devlet Hastanesi, Bismil ve Silvan’a 20 Ünitlik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Bağlar Göçmen Sağlığı Merkezi ve BAHAR Merkezi (Bağımlı Hastalara Rehabilitasyon) yapılacak.

 

ARA REKLAM ALANI

Diyarbakır İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Hakan Pamukçu, “Diyarbakır’a Hayırlı Olsun!” başlığıyla yaptığı paylaşımda 2023 Sağlık Yatırım Programlarının Diyarbakır’daki çalışmalarını açıkladı.

 

BAHAR MERKEZİ

 

BAHAR (Bağımlı Hastalara Rehabilitasyon) Merkezi Yataklı rehabilitasyon ile ayaktan tedaviler ile iyilik halini sürdüremeyen alkol ve madde bağımlıları için sağlıklı, güvenli, şefkatli bir tedavi ortamı oluşturarak yaşamını yeniden planlayıp yapılandırmasına destek olmayı amaçlar.

 

BAĞLAR GÖÇMEN SAĞLIĞI MERKEZİ

 

Göçmen Sağlığı Merkezi Ülkemizdeki Suriyelilere koruyucu sağlık hizmetleriyle temel sağlık hizmetlerini daha etkin ve verimli bir şekilde sunabilmek için özellikle bu kişilerin yoğun yaşadığı yerlerde, Göçmen Sağlığı Merkezleri (GSM) oluşturulmaktadır.

 

SİLVAN 20 ÜNİTLİK AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ

 

Artan nüfusa etkin ve sağlıklı hizmet verebilmek için Silvan’a 20 Diş Hekiminin çalışacağı bağımsız bir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi kurulması yatırım programına alındı. Silvanlı vatandaşlarımıza hayırlı olsun.

 

BİSMİL 20 ÜNİTLİK AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ

 

Bismil ilçesinde artan taleplere cevap verecek, hastaların merkeze gelişinin önüne geçecek, 20 Diş Hekiminin çalışacağı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yatırım programına alındı. Bismilli vatandaşlarımıza hayırlı olsun.

 

25 YATAKLI LİCE İLÇE DEVLET HASTANESİ

 

İçerisinde son teknolojiyi, konforlu odaları ve tıbbi hizmetleri barındıracak 25 Yataklı Lice Devlet Hastanesi yatırım programına alındı. Liceli vatandaşlarımıza hayırlı olsun.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.